reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maluszkowe i nasze zakupy

Kupilam Polince pierwsze butki. Takie prawdziwe ;-)
I zdjac juz ich sobie nie dala, tylko Pani stare w kartonik zapakowala, a ta wymach.ujac stopkami zadowolona wyjechala ze sklepu ;-)
20343063_A_p.jpg

reklama
Co do rowerkow, to ja sie napalilam na taki
http://www.nimblefingers.ie/shop/images/John Crane First bike pink.jpg

ja wiem, ze to jeszcze odlegla sprawa, bo te rowerki sa od 3 lat w gore, ale ostatnio ogladalam program, w ktorym polecali jako pierwsze rowerki wlasnie takie bezpedalowe. Sa najbardziej przystosowane do nauki jezdzenia u dziecka, zadne kijki, czy doczepiane kolka nie spelniaja tak dobrze roli jak wlasnie balans ciala dziecka.

Katik butki cudne, wcale się nie dziwię, że Polcia nie chciała zdjąć, ma dziewczyna gust.

Te rowerki coraz popularniejsze w Polsce, dużo dobrego o nich czytałam

Katik - butki super, też tak zawsze robiłam, że szłam na zakupy w starych butach a wracałam już w nowych he he he

A my wreszcie kupiliśmy wózek, lekką parasolkę, aby się X-landera wyzbyć, bo przeklinam go na wszystkie strony świata:wściekła/y:

Mamusia obstawiała brązowo-różowy, tatuś popielato-fioletowy, z Lenka wybrała czerwono-popielaty. Do tego sama podeszła, tylko w nim siedzieć chciała i zadowolona machała nóżkami. Nie umieliśmy jej odmówić;-)
Oto nowa fura Lenki:
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: Maclaren 2011 TECHNO XLR + PAŁĄK, FOLIA, OSŁONKA/ ŚPIWOREK w zestawie

Widze ze Lenka od malego forsuje swoje zdanie :-D

My od wczoraj testujemy Inglesine. Jak na razie super. Owszem, inaczej sie jezdzi parasolka a inaczej spacerowka na pompowanych kolach, ale Natce sie podoba. Rozpiera sie na calego i tylko nogami macha. Podoba jej sie ze nie ma barierki, to mozna noge do gory podniesc i buty sciagac :-D

Co do rowerkow, to ja sie napalilam na taki
http://www.nimblefingers.ie/shop/images/John Crane First bike pink.jpg

ja wiem, ze to jeszcze odlegla sprawa, bo te rowerki sa od 3 lat w gore, ale ostatnio ogladalam program, w ktorym polecali jako pierwsze rowerki wlasnie takie bezpedalowe. Sa najbardziej przystosowane do nauki jezdzenia u dziecka, zadne kijki, czy doczepiane kolka nie spelniaja tak dobrze roli jak wlasnie balans ciala dziecka.

śliczne buciki

też tego typu rowerek kupię Alicji

No i doopa, w sklepie o 300zl drożej, więc M. miał na bobowózkach zamawiać, poszłam kąpać Lenkę a M. mówi, że na stronie czerwony wózio jest, a jak podczas zamówienia przyszło wybierać kolor to czerwonego brak.
Jutro będziemy tam dzwonić i pytać..

reklama
kATIK PIĘKNE Butki a ten rowerek to wcześniej niż od trzech lat dziecko może spokojnie załapać :)

Mój SZymon dostał hulajnogę i to jest teraz hit taką trzy kołową oczywiście ale radzi sobie super

Do góry