reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maluszki i mamusie 1 kwartał 2009r po 40 tygodniach

A co tu tak cicho?? Helołł!!!!;-) Wybudzamy sie ze snu zimowego:szok::tak:
HANIA fajnie, ze goscie dopisali! I tak to bywa - niektorzy muszą dyżurować a inni muszą spac;-) A co takiego robiłas na śniadanko??:szok:
KASIU, co to za burza hormonów?? I kłótnie do tego??:no: Niedobrze, oj niedobrze! Mykaj do pokoju, pakuj walizy i wio do Pl:))) U nas nawet swieci słonko:):-)

Ja sie nie zgadzam z szybkością weekendów:-( No wiecie co... ledwo sie zaczęła sobota, a tu juz poniedziałek:szok: W sob przyszli do nas znajomi z bliźniaczkami i posiedzielismy do 1 przy drineczkach:tak: A niedziela jakas krótka... po południu bylismy u mojej cioci bo przyjechała ich córka ze swoimi bliźniakami i chciałam ich zobaczyc... Dzieci 12 dni starsze od moich, a krótsze o 12cm i lżejsze o 1 kg:eek: Ale zadymiarze z nich pierwszoklaśni:))) Fajnie było:)
Dzisiaj moja ciocia zabrała smerfetki na spacerek i tak je wywietrzyła, że teraz sa cichutkie i spokojne:szok::szok: Az nie wiem czy ich nie podmieniła :tak::tak:

reklama
witam:-)
w sobote bylismy na 30-tce:-)do 3 rano:szok:raz pojechałam uspac jula,potem mama nie dzwoniła-jak sie okazało wnuczka im dała koncert:zawstydzona/y:bawili się w nocy:zawstydzona/y:a rodzice balowali;-)
nie mam weny byłam dzis u stomatologa i mam ałkę w buzi:-(jutro na opatrunek z rana,narazie bez antybiotyku ,bo karmię
julowi widaćjuż druga jedynkę i też miałczy:-(
tesciową wziełam w obroty-obym nie zapeszyła;-)
spokojnej nocki

widac wszytkim weny brak...u nas znowu zimno -9 isnieg sypie jak szalony:wściekła/y:

JA CHCE WIOSNEEEEE!!!!

Justys jakos duzo tych blizniakow wsrod twoich znajomych:tak:moze Wy tam we Wrocku macie jakis przepis jak zmajstrowac blizniaki:confused:
no a te blizniaki corki Twojej cioci(czy jakos tak) tylko 12 dni roznicy i az 12 cm szok:szok:

Marzenko zazdroszcze imprezki:tak: my mozemy sobie pomarzyc o jakimkolwiek wypadzie bez Jagi bo nie ma jej z kim zostawic...za to jak jestesmy w PL mala wedruje od jednej babci di drugiej:-)
aha i nie zazdroszcze wizyt u stomatologa...:no:

Jagoda dzis pierwszy raz widziala Teletubisie w tv, ale jej sie podobaly:tak: normalnie az piszczala i co chwile mnie zaczepiala i pokazywala palcem na tv:-D:-D a ja chyba glupszej bajki nie widzialam...
a z M ciche dni...

KASIULA to ty wytrwała jesteś-ja to się poddaje po kłótni:zawstydzona/y:jula namiętnie ogląda mini mini-ale tylko wybrane bajki,teraz na topie stacyjkowo;-)
noc miałam z głowy przez tego zęba!!!!!!!!chodziłam po apap i po lód:-(jula się kreciła,bo lada dzień nastepny zabek będzie.rano byłam u stomatologa na opatrunku-nie obeszło sie bez antybiotyku,dalej chodzę z rozwierconym zębem:szok:babka mówiła,że mogło mi to się zrobic od uderzenia dziecka-ponoc jakas jej znajoma też tak miała,w czwartek kolejna wizyta:-(no i na 99%w czwartek jadę do mamy z julem:-)już grafik wypełniony-ale sie cieszę:-)zaraz się zbieram na tzw. małe plotki:rofl2:

Hejka Wam....WIOSNA WIOSNA ZA OKNEM...!!!!!!Normalnie nie wierzę....wszystko spływa...panta rei:-D:-D:-D

Ja po powrocie zostałam zawalona robotą w pracy..(jak zwykle i czemu mnie to nie dziwi)..
Justyś, to super, że masz opiekunkę...no to będziesz mamuską pracującą, zawitasz w klubie. ;-)A co do kaszek, to juz zbieram na następna przesyłkę , bo znowu reklamowa paczuszka przyszła, choć skromna jakaś..hehe
Kasiulka, oj.....ciche dni...hmm...ja tez tak miewam, ale potem nastaje dobry czas godzenia i jest super ;-):-D
Oj Marza MArza, jak ząbek? Oby tylko nie był martwy po tym uderzzeniu i kanałówki nie trzeba było robić...tak czasem po uderzeniu...brrrrr

Fotki potem wkleję na Picasa...albo prześlę, bo na razie mam sajgon w domu..
A moja młoda nie ogląda żadnych bajek.:-)w ogóle przy niej tv staram sie nie włączać, parę razy teletubisie widzial tylko przy Alicji..
oki, spadam....bo robota robota...

ANIU ząb ponoć martwy:-(w końcu wczoraj kupiłam to mydło,które mi poleciłaś -REWELACJA:-):laugh2:wielkie dzieki:-)dziś umyłam nim włosy i widzę juz poprawę:szok::szok:
JULKA śpi a ja mam luzik:-)a z wyjazdu do mamy chyba nici wrrrrrrrrr:angry::angry::angry:

Witam po długiej nieobecności czasu brak niestety :-(
marzenko- tak to juz jest jak coś planujemy nie wychodzi przeważnie i jeszcze taka praca m :no: , a zdradz mi na co to mydło????? no wiem że do włosów.
Aniu-fotki jak zwykle super, Nastka w kolczykach wygląda cudnie a jaka dumna z nich :-D Ola też nie chce oglądać bajek dziwne przeciez dzieci lubią widocznie są wyjątki :-)
kasiulla- widzisz u ciebie też bajeczkicoś dzieciom się podobaja teletubisie może dlatego że kolorowe :tak:
a powiem wam że Ola nauczyła się schodzić z łóżka cwaniara mała :szok:

matko kochana! -15 za oknem:szok:ehh szkoda gadac...wiosny jeszcze nie bedzie:-(

no i pierwszy tydzien bez slodkosci za mna, dalam rade:-)chociaz teraz mam najwieksze cisnienie bo jestem przed okresem...ale bede twarda:tak:i nie poddam sie!Justys a Ty jak sie trzymasz?

Marzenko ale fajowa ta Twoja Jula:-)czy ona ma doleczki w polisiach? no i co to za tajemnicze mydlo do wlosow i na co pomaga?moze na wypadanie?mi by sie jakas rewelacja od wypadania przydala bo juz mnie szlak trafia:wściekła/y:wszedzie te klaki:wściekła/y:
a co do mojej wytrwalosci po klutni to powiem Ci, ze ja rzadko sie poddaje i zazwyczaj to M pierwszy peka;-)no chyba ze wiem, ze mial racje:zawstydzona/y:ale tym razem to ja mialam:-)wczoraj juz probowal cos zagadywac, wiec jakos tam rozmawiamy, ale ja nadal jestem lekko sfochowana bo czekam na przepraszam i jakies przemyslenia:eek:

Aniu ja tez bym chciala zobaczyc Nastke z kolczykami...podsylam Ci email na NK i tez poprosze o zdjecia:tak::tak::tak: na pewno wyglada bosko!ja tez jak tylko bede w PL mam zamiar malej przekluc, troche sie boje bo ona jak robi sie spiaca szarpie sie za uszy i boje sie zeby sie nie urazala i zeby jej sie nie babralo...

Jolu zagladaj do nas czesciej! moja mala tez nie przepada za bajkami, bardziej za rekalamami:tak:ale te Teletubisie odziwo ja zainteresowaly...
a Olenka jaka spryciulka z tym schodzeniem:cool2:dzielna sliczna dziewuszka!

Ostatnia edycja:
reklama
U nas smutasno i weny brak - pada od kilku dni!:wściekła/y: Spacerki krotkie i kisimy sie w domu. Nuda jak nie wiem co, wiec tv wlaczam czesciej niz zazwyczaj. Filip reklamy lubi i teletubisie tez, no i kucharz duzy i maly - telewizyjne dziecko mi rosnie:szok:
ide po jakas kawusie czy cos bo usne!

Do góry