reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

male slicznosci,czyli ciuszki i inne cudenka naszych maluszkow

Tika, a ja znowu mam wrażenie ze dla chłopców wiekszy wybor butów. jak ja szukałam to dla Julki nic nie było natomiast dla chłopcow pelna gama koloróe i rodzajow. tak to juz jest ze jak cos potrzebujemy to tego wlasnie nie ma
... powiedz tylko gdzie to zaraz przyjeżdżam ;-):-D:-D:-D, bo u nas to np. 2-3 rzeędy bucików dla dziewczynek ... a za bucikami dla chłopców to musiałam się nieźle narozglądać, żeby w ogóle zauważyć kilka sztuk w jednym malutkim rzeędzie :baffled:

A jakiego typu buty kupujecie? Chodzi mi o to czy kupujecie takie wyższe przy kostce czy takie pod kostkę?
... a ja kupiłam przedwczoraj takie jeszcze do kostki na teraz i (udało mi się wreszcie hm...;-)), ale będziemy jeszcze ... jakieś adidaski kupować, więc będą na pewno pod kostkę :tak:

Kupilam Oliwci bidonik ze slomka Jest naprawde super. Polecam. A oli uwielbia pic ze slomki:p
Canpol babies
... zastanawiam się właśnie nad bidonem, bo Mateusz uwielbia pić przez słomkę (taką zwykłą małą), więc może u nas bidon też by się sprawdził :confused:.
A niekapek mamy z Canpol babies i nawet ja nie mam tyle siły, żeby z niego pociągnąć :baffled:, więc się nie dziwię, że Mati nie chce z niego pić.

reklama
U nas wszystkie te wynalazki niestety nie maja zastosowania:baffled:Natalka nadal pije z butli:szok::szok:bosz taka stara a nie umie z niekapka pic:szok:na temat Marty sie nie wypowiadam nawet:-DTika wiesz co odstapie wam ten bidon,prawie nieuzywany:-D:rofl2:tylko musisz po niego przyjechac sobie:rofl2:
Nie rozumiem tez tych bidonow bo do konca nie da sie wszystkiego z nich wypic do ostatniej kropli bo slomka nie dostaje do samego dolu;-)

Ja też kupiłam ten bidon Canpolu, ogólnie fajny jest, ale Nikuś tak jak Robert musi troszkę zmądrzeć :sorry:, więc na razie w szafce leży.
A tymi bucikami dla dziewczynek to według mnie też prawda, wybór ogromny, jak szukałam dla Nikusia wiosennych to na całej ścianie, ledwie 3 pary znalazłam. A na dodatek żadnego w jego rozmiarze, i to właśnie w CCC było.
Żywa bardzo ładne te butki co kupiłaś.

reklama
Do góry