tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
... powiedz tylko gdzie to zaraz przyjeżdżam ;-), bo u nas to np. 2-3 rzeędy bucików dla dziewczynek ... a za bucikami dla chłopców to musiałam się nieźle narozglądać, żeby w ogóle zauważyć kilka sztuk w jednym malutkim rzeędzieTika, a ja znowu mam wrażenie ze dla chłopców wiekszy wybor butów. jak ja szukałam to dla Julki nic nie było natomiast dla chłopcow pelna gama koloróe i rodzajow. tak to juz jest ze jak cos potrzebujemy to tego wlasnie nie ma
... a ja kupiłam przedwczoraj takie jeszcze do kostki na teraz i (udało mi się wreszcie hm...;-)), ale będziemy jeszcze ... jakieś adidaski kupować, więc będą na pewno pod kostkęA jakiego typu buty kupujecie? Chodzi mi o to czy kupujecie takie wyższe przy kostce czy takie pod kostkę?
... zastanawiam się właśnie nad bidonem, bo Mateusz uwielbia pić przez słomkę (taką zwykłą małą), więc może u nas bidon też by się sprawdził .Kupilam Oliwci bidonik ze slomka Jest naprawde super. Polecam. A oli uwielbia pic ze slomki
Canpol babies
A niekapek mamy z Canpol babies i nawet ja nie mam tyle siły, żeby z niego pociągnąć , więc się nie dziwię, że Mati nie chce z niego pić.