Tynka Pal licho kolejkę ;-) Ale ja muszę się wstrzymać z następną ciążą, najlepiej jeszcze ze dwa lata. Niestety ta ciąża w dużym stopniu pogorszyła mi stan oczu i przewiduję, że następna zrobi to samo. Jak na razie moje oczy muszą dojśc do siebie po tych cholernych operacjach. Ale jak przyjdzie pora to bierzemy się za majstrowanie dziewczynki ;-) Witek chce siostrę bo pierwszym jego słowem było "baba" ;-);-);-);-)
reklama
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Monisia ... hahaha ... to nie może być inaczej i masz to jak w banku ;-), że będzie dziewczynka
Monisia ... hahaha ... to nie może być inaczej i masz to jak w banku ;-), że będzie dziewczynka
Oby Oby
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
JA TEZ CHCE MIEC DZIEWCZYNKE :-)I COS CZUJE ZE BEDZIE BO MNIE POSYPALO PRZYSZCZAMI A Z ARYANKIEM DO GLADKA BUZKE MIALAM;-)
K
kasiulka0901
Gość
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Kasiulka, świetne. Też czegoś takiego szukam:-)
K
kasiulka0901
Gość
Ja zamawiałam przez Ebay, ten sprzedawca wysyła z Niemiec do różnych kajów, do Polski również: tu jest link do kolejnej aukcji tej zabawki
Find LERNWÜRFEL AUS HOLZ MOTORIKWÜRFEL WÜRFEL LERNSPIELEZUG on eBay within, Motorikspielzeug, Holzspielzeug, Spielzeug (end time 22-Nov-07 15:46:00 GMT)
Find LERNWÜRFEL AUS HOLZ MOTORIKWÜRFEL WÜRFEL LERNSPIELEZUG on eBay within, Motorikspielzeug, Holzspielzeug, Spielzeug (end time 22-Nov-07 15:46:00 GMT)
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
Ja znalazłam na allegro:
CENTRUM EDUKACYJNE, DREWNO, STYL, JAKOŚĆ (267028454) - Aukcje internetowe Allegro
CENTRUM EDUKACYJNE, DREWNO, STYL, JAKOŚĆ (267028454) - Aukcje internetowe Allegro
reklama
Swietne!!! U nas takie zabawki instruktorki zamawiały do zajęć z maluchami i kupowały w firmie Bambino. Mam katalog, ale papierowy, więc tu nie przydatny. Poszulam, może mają stronę internetową. Tam takie zabawki są chyba najtańsze i super jakości.
Podziel się: