reklama
wiki.25
mama kochanych brojków
to i tak masz blizej niz my z gadnska ..moze jednak sie zdecydujesz fajnie bylo by wszystkie razemRusalka pisze:heh...u mnie Warszaw odpada..za daleko:/..nic..moze kolejne będzie gdzieś np. we Wrocku- to wówczas ja się pisze
wiki.25
mama kochanych brojków
dobra kobietki to te ktore sa z wawy niech sie porozgladaja za jakims tanim noclegiem hihi aale macie zadanie ;D.. i gdzie bysmy sie spotkaly i ewentualnie balowaly ;D.....my niewiemy co jak ;D....teraz uciekam buziaki papapa
a co do terminu to chyba po nowym roku cio?? moze bedzie beradziej szczesliwy a teraz to i tak wszystkie mamy szal przedswiateczny a pozniej przedsylwestrowy ;D
a co do terminu to chyba po nowym roku cio?? moze bedzie beradziej szczesliwy a teraz to i tak wszystkie mamy szal przedswiateczny a pozniej przedsylwestrowy ;D
wiki.25
mama kochanych brojków
malaga a noedasz rady dojechac do centrum ..srodek wypada na wawe...niestety my po koncach polski mamy daleko
ale moze jakos uda sie spotkac fajnie by bylo..ja jestem w stanie dojechac do wawy
ale moze jakos uda sie spotkac fajnie by bylo..ja jestem w stanie dojechac do wawy
reklama
Dziewczyny, ja wprawdzi mogę pojechać do W-wy (przy okazji zanocuje u kolezanki), ale widzę że silna grupa zbiera się do Wrocławia. Ja mieszkam w Zabrzu wiec geograficznie do Wroclawia mam b. blisko i Anusienka tez mieszka we Wroclawiu. Już teraz gwarantuje przejazd, pojedziemy moim samochodem. Rusałka , Ilinka co o tym sądzicie?
Podziel się: