Witam Drogie Panie! Z tej strony Ola Kawałko
z Krakowa. Od wielu lat pracuję w zawodzie kosmetyczki i wizażystki, a od sześciu lat specjalizuję się w makijażu permanentnym. Wzięłam udział w mistrzostwach w makijażu permanentnym i zajęłam na nich I miejsce i tytuł Mistrzyni Polski (Aleksandra Palonek wówczas)
Tyle o mnie...natomiast chcę Was zapewnić,że dobrze wykonany makijaż permanentny to wspaniała rzecz. Sama wiele lat marzyłam o nim i przyznam,że także miałam problem ze znalezieniem odpowiedniej osoby.
Dobra rada to nie słuchać bajek i mitów z nim związanych, nie kierować się niskimi cenami a najlepiej jest zobaczyć efekt na kimś kto już wcześniej zrobił sobie taki makijaż.
Czy boli ? Z pewnością nie jest to zabieg relaksacyjny, ale dobre znieczulenie, cierpliwość i myśl o tym, że trochę poboli a później będziemy się cieszyć z efektów sprawia, że jest jest to zabieg absolutnie do przeżycia.
Moje dotychczasowe klientki są bardzo zadowolone. Widzę jak zmienia sie na plus ich wygląd i samopoczucie, a one same zachwalają zalety makijażu permanentnego i tak naprawdę żałują że zdecydowały się tak późno
Jeśli jesteście Panie zainteresowane makijażem permanentnym lub macie jakieś pytania na jego temat to chętnie pomogę. Kontakt ze mną to tel.
0 501 253 539
Pozdrawiam serdecznie |Ola Kawałko