reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
wspaniale :-) gratulacje!!!!! też tak czułam.... za długo się nie odzywałaś ;) jak odpoczniesz napisz coś więcej

a reszta dzieciaczków??? haaalooo plumkać! :-D ciocie i mamusie czekają!!!

Ostatnia edycja:
Iza gratulacje:-D:-D:-D
martyyyna współczuję bólu
czekamy ja też zaczynam się niecierpliwić
do gina nie poszłam, może jutro sie zdeyduje, :sorry2: biję się, że chcieliby zostawić w szpitalu i obserwować a ja nie mam na to czasu. wolę być w domu z natalką i czekać aż się samo zacznie, przynajmniej w tym tygodniu

Iza_Marta gratulacje !!!
Sylwuskavol u mnie nie zapowiada się na poród :-(

Jestem po wizycie, szyjka gotowa, rozwarcie na 2 cm, ale brak skurczy :-( Nie zatrzymali mnie w szpitalu tylko kazali przyjść na KTG w środę.

Iza spodziewałam się tego bo jak rodziłam pierwsze też tyle to trwało od piatku 6.00 rano do soboty 11.25. Podejrzewałam u Ciebie tez proste wstawienie glowki bo liczylam godziny od ostatniego postu i martwilam sie czy cc bedzie. Widac trafilas tez na jakas dobra polozna. Jak dojdziesz do siebie to fota obowiazkowa i raport.

Kochane kobiety co z Wami ??? Te co maja maluszki to kumam, że cycuja i wgl a reszta? Martyyyyyyyyyyyna, Sylvu.. Czekamy ????

reklama
Do góry