reklama
Mama Olafka i Damiana
Zaciekawiona BB
iza gratuluję!!!
sylwuskavol
Fanka BB :)
Iza gratulacje
martyyyna współczuję bólu
czekamy ja też zaczynam się niecierpliwić
do gina nie poszłam, może jutro sie zdeyduje, biję się, że chcieliby zostawić w szpitalu i obserwować a ja nie mam na to czasu. wolę być w domu z natalką i czekać aż się samo zacznie, przynajmniej w tym tygodniu
martyyyna współczuję bólu
czekamy ja też zaczynam się niecierpliwić
do gina nie poszłam, może jutro sie zdeyduje, biję się, że chcieliby zostawić w szpitalu i obserwować a ja nie mam na to czasu. wolę być w domu z natalką i czekać aż się samo zacznie, przynajmniej w tym tygodniu
CzekamyNaIgorka
Iza_Marta gratulacje !!!
Sylwuskavol u mnie nie zapowiada się na poród :-(
Jestem po wizycie, szyjka gotowa, rozwarcie na 2 cm, ale brak skurczy :-( Nie zatrzymali mnie w szpitalu tylko kazali przyjść na KTG w środę.
Sylwuskavol u mnie nie zapowiada się na poród :-(
Jestem po wizycie, szyjka gotowa, rozwarcie na 2 cm, ale brak skurczy :-( Nie zatrzymali mnie w szpitalu tylko kazali przyjść na KTG w środę.
Mama.O.
Iza spodziewałam się tego bo jak rodziłam pierwsze też tyle to trwało od piatku 6.00 rano do soboty 11.25. Podejrzewałam u Ciebie tez proste wstawienie glowki bo liczylam godziny od ostatniego postu i martwilam sie czy cc bedzie. Widac trafilas tez na jakas dobra polozna. Jak dojdziesz do siebie to fota obowiazkowa i raport.
Kochane kobiety co z Wami ??? Te co maja maluszki to kumam, że cycuja i wgl a reszta? Martyyyyyyyyyyyna, Sylvu.. Czekamy ????
Kochane kobiety co z Wami ??? Te co maja maluszki to kumam, że cycuja i wgl a reszta? Martyyyyyyyyyyyna, Sylvu.. Czekamy ????
reklama
CzekamyNaIgorka
Mama.O. moje dziecie nie chce się jeszcze urodzić. Za wysoko ma główk, do tego zero skurczy :-(
Podziel się: