Karoli witaj i gratulacje synka
ewelinka a jakiś może kosmetyk? albo coś z biżuterii Tanie a fajne
Lena cieszę się że chociaż jakiś smak jest
Ja dzisiaj nie wiem co bym zjadła...mam gruszki, jabłka, pomelo, granaty, kiwi a jakoś do niczego mi nie idzie :/ Jedynie banana zjadłam, a propo właśnie wiecie że nie można dużo jeść bananów? Heh Ostatnio czytałam w gazecie, ale nie pamietam gdzie...
ivon oooo dobry pomysł te krokiety mmmm i barszczyk do tego ajjjj aż mi jęzor lata :-)
brownagula super!!!
Ja jak czytam o Was to się sama nie moge doczekać kurcze...wczoraj sąsiadce się pożaliłam że jeszcze nie czuje a ta że "kochana jeszcze będziesz miała dosyć tych "ciosów "
A ostatnio czytałam artykuł w M jak mama o serach pleśniowych: "Tak naprawdę jest on uzasadniony tylko w przypadku części s pl , a nie absolutnie wszystkich.Takim ryzykownym produktem mogą być m.in. s.pl wytwarzane z surowego, niepasteryzowanego mleka. W ten tradycyjny sposób wytwarza się...np. we Francji i stamtąd...pochodzi uzasadniony zakaz ich spożywania w ciąży. Zagrożenie stanowić może zarówno francuski brie czy camembert, jak i twarde sery przerośnięte szlachetną niebieską pleśnią. Oczywiście dotyczy to także francuskich produktów z mleka surowego sprzedawanych w Polsce.
...najpopularniejsze na naszym rynku serki brie i cam. typu Turek możesz jeść bez obaw, bo są w 100 % bezpieczne... "
tak po części bo kiedyś był o tym temat
Natuszka ojjjjj jak już się zaleje to po ptakach
))))) ja nie raz piszę normalnie i mi zgaśnie laptop wtedy aż grrrr zazwyczaj jak pisze duże notki :* ściskam