Mallaika ja tez popadne w paranoje, bo mam rozne dziwne odczucia. Raz mnie mdli na wszystko, raz mam dzien, ze siedze na wc a to podobno oznaka oczyszczania organizmu, ale potem przez kilka dnia nic. Następnie jak pisze Pampuszek mam raz wiecej wydzieliny a raz mniej. Czasami to wiecej jest tak jakby cos ze mnie wyszlo (przepraszam za szczerosc). A potem przez dwa dni mamy problem z mezem, zeby sie kochac . Bo znowu mam w druga strone .
MOZNA OSZALEC! Jeszcze gin jak sie mnie pytal czy mam skurcze i powiedzialam mu, ze nie to sie zapytal: "czy mam nagle parcie na stolec, bo to tez skurcze". Mam i jak ide do wc to przechodza, wiec ja juz sama nie wiem!
Ale zajebiście powiedziala to moja kolezanka: "skad mamy wiedziec jak jest tyle objawow?!".
MOZNA OSZALEC! Jeszcze gin jak sie mnie pytal czy mam skurcze i powiedzialam mu, ze nie to sie zapytal: "czy mam nagle parcie na stolec, bo to tez skurcze". Mam i jak ide do wc to przechodza, wiec ja juz sama nie wiem!
Ale zajebiście powiedziala to moja kolezanka: "skad mamy wiedziec jak jest tyle objawow?!".