Ja mam siostrę Magdalenę , zawsze ja się chciałam tak nazywać bo mi się jej imie bardziej podobałoMagdalena po mnie...
syn 5-latni Filip drugie imię ma po tatusiu Paweł
reklama
K
karo88*
Gość
23 tyd + 4 ☺A który to tydzień?
K
karo88*
Gość
Ale i tak jutro chce pogadać z moja Panią doktor co jest za przyczyną ze ja praktycznie nie czuje ruchów małego
cześć dziewczyny,
jestem na forum nowa i mam nadzieję, że będę również bardziej aktywna
ponieważ jest to moja pierwsza ciąża (22tc), wiele pewnie dla Was błahych rzeczy, jest dla mnie zupełnie nowa.
Powoli rozglądam się za wózkami dla maleństwa. Potrzebuję Waszej rady, czy dla przyszłej mamy mieszkającej w Krakowie wózki polecane przez sprzedawcę są odpowiednie:
- Muuvo Slick
- Areo Tutis
A może znacie lepsze modele ???
Będę bardzo wdzięczna za poradę!
ponieważ jest to moja pierwsza ciąża (22tc), wiele pewnie dla Was błahych rzeczy, jest dla mnie zupełnie nowa.
Powoli rozglądam się za wózkami dla maleństwa. Potrzebuję Waszej rady, czy dla przyszłej mamy mieszkającej w Krakowie wózki polecane przez sprzedawcę są odpowiednie:
- Muuvo Slick
- Areo Tutis
Lilka455
Fanka BB :)
Mieszkam w Wiedniu więc podobne miasta z tramwajami itp , chodnikami, dużym ruchem. Będę kupować Muuvo Quick oglądałam w sklepie cudownie się prowadzi mialam z pierwszym dzieckiem Easy Go Optimo i byl genialny kompaktowy ale za ciężki ten jest 4 kg lżejszy płynie po ulicy i cena super z nosidelkiem cybex okolo 2500 tyś. zlcześć dziewczyny,
- Muuvo Slick
- Areo Tutis
Bardzo dziękuję za radę!Mieszkam w Wiedniu więc podobne miasta z tramwajami itp , chodnikami, dużym ruchem. Będę kupować Muuvo Quick oglądałam w sklepie cudownie się prowadzi mialam z pierwszym dzieckiem Easy Go Optimo i byl genialny kompaktowy ale za ciężki ten jest 4 kg lżejszy płynie po ulicy i cena super z nosidelkiem cybex okolo 2500 tyś. zlZobacz załącznik 1070539
będąc w sklepie testowałam tutisa i Muuvo. Tutis wizualnie bardziej mi się podoba ale pomimo niskiej wagi jest spory. Obawiam się, że może mi to w pewnym momencie przeszkadzać. Muuvo jest bardziej zgrabny.
Panikara 82
Zaciekawiona BB
Cześć dziewczyn:-)
Dzisiaj w przedszkolu u córki wisiala kartka by odrobaczyc dzieci ze wzgledu na potwierdzone przypadki owsicy. Oczywiscie zrobilam to u dziewczyn i męża ale co ze mna??? Zadzwonie do lekarza jutro ale czytalam ze lekow nie moge brac. Co robic?
Dzisiaj w przedszkolu u córki wisiala kartka by odrobaczyc dzieci ze wzgledu na potwierdzone przypadki owsicy. Oczywiscie zrobilam to u dziewczyn i męża ale co ze mna??? Zadzwonie do lekarza jutro ale czytalam ze lekow nie moge brac. Co robic?
Lilka455
Fanka BB :)
Z tego co wiem Ty nie możesz się odrobaczac.Cześć dziewczyn:-)
reklama
Podziel się: