reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja nie mogę się doczekać piątku. Może się dowiem w końcu kto się tak wierci u mnie w brzuchu 😁
Może już się pokaże kto tam mieszka. Ja już w czwartek wizytuje dzień przed Tobą. Mialam obawy ale dzisiaj jak narazie przeszły mi one. Po śniadaniu i zjedzeniu kanapek i dobrej herbaty z miodem i cytryną moja dziewczynka dała o sobie znac. Chyba było jej trzeba trochę słodkiego którego dawno odstawiłam.

@gigi_ u nas mała też na słodkie reaguje [emoji16] i na leżenie, jakby chciała powiedzieć, hola hola, mamuśka, bujaj [emoji16]
Mialam tego nie robic za wczesnie, ale kobietka wystawila na sprzedaz piekne letnie ubranka dla dziewczynki i nie moglam sie powstrzymac [emoji3590] w sumie za grosze, a firmy takie, ze za jedna rzecz bym zaplacila pewnie tyle co za wszystko [emoji3059]
To patrz co m.in. mi się udało zdobyc... Przywiozłam od rodziców moje ubranka, które w jakikolwiek sposób mogą się jeszcze przydać [emoji2956] mama prawie 30 lat w piwnicy je trzymała. Dla wnusi. [emoji16] No i się doczekała [emoji16]
W tej sukieneczce szarej mam zdjęcia dosłownie kilka dni po wyjściu ze szpitala [emoji7]
IMG_20191216_123437.jpeg
IMG_20191217_162226.jpeg
IMG_20191217_162254.jpeg

Witajcie po dluzszej przerwie! U nas 20+2. Na wczorajszej wizycie synek mial 385g i w koncu widzialam co ma miedzy nogami :)
Coraz czesciej i mocniej go juz czuje. Ogromnie mnie to cieszy.

W sobote odwiedzilismy moja Name. Chcial cos.fajnego wnuczce na swieta podarowac i zabrala ja do sklepu z zabawkami. Jak tylko pluszowego tygryska zobaczyla to go juz z rak nie wypuscila :) wiedziala co wybrac Bo kosztowal sporo

@gigi_ u nas mała też na słodkie reaguje [emoji16] i na leżenie, jakby chciała powiedzieć, hola hola, mamuśka, bujaj [emoji16]To patrz co m.in. mi się udało zdobyc... Przywiozłam od rodziców moje ubranka, które w jakikolwiek sposób mogą się jeszcze przydać [emoji2956] mama prawie 30 lat w piwnicy je trzymała. Dla wnusi. [emoji16] No i się doczekała [emoji16]
W tej sukieneczce szarej mam zdjęcia dosłownie kilka dni po wyjściu ze szpitala [emoji7]Zobacz załącznik 1057853Zobacz załącznik 1057854Zobacz załącznik 1057855
O mamo! Ale boskie 😍

Pokaż łupy, chętnie podpatrze na sprawdzone rzeczy :)

U nas po wczorajszej wizycie Zuzia nadal jest Zuzią [emoji3590]
Sprawdzone i ukochane koszulki do karmienia.
Córka urodziła się w lipcu, gorąco było, z laktacją walczyłam. Nie potrzeba do nich biustonosza bo mają wbudowane coś w rodzaju sportowego i tylko wkładki laktacyjne do środka ładowałam. Dokupiłam jeszcze 2 💛

reklama
Do góry