Aurelka1994
Fanka BB :)
Dzień dobry. Doczytałam Was w końcu! Mało zaglądam, bo dzieci w domu i dają popalić.. Zrobiłam obiadek, szybka zapiekanka gyros i zaraz jedziemy do teściów na kawę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja wlasnie sie wycwanilam, poslalam syna.. ogolnie dalibysmy rade bez pieczywa, reszta ktora zostala ze śniadania przeciez sa tez np nalesniki racuchy itp to tylko tak jak puszesz 2 dni. Pech chcial ze sie wzielam za sernik i wszystko w misce a tu resztka makiNo tak, aby stworzyć takie cuda, trzeba się narobić.
Współczuję tylu godzin w pracy.
Wyszłam po 11 na zakupy,dopiero co wróciłam. u mnie w centrum kilka sklepów na krzyż. A ludzi tyle, że szok. Po pieczywo stałam 20 minut! Ludzie siatki bułek, po 4chleby. A ja z tych "cwanych", zapytalam, czy jutro jak co tydzień w niedzielę otwarte.. Otwarte.. Hahha więc jutro będę mieć ciepłe bułeczki.
Wariactwo. A to tylko dwa dni.
Patrzyłam na czujniki gazu. Po weekendzie podejde do castoramy!
Ja wlasnie sie wycwanilam, poslalam syna.. ogolnie dalibysmy rade bez pieczywa, reszta ktora zostala ze śniadania przeciez sa tez np nalesniki racuchy itp to tylko tak jak puszesz 2 dni. Pech chcial ze sie wzielam za sernik i wszystko w misce a tu resztka maki
Niekiedy i mi się zdarza rozmawiać samą ze sobą hahahha [emoji1787][emoji1787][emoji1787][emoji23]Hahha cytowalam sama siebie, przepraszam pusze z komprki i tyle lat mam i ja dalej noe ogarniam niekt.opcji
Ja od lat uzywam Myjki do okien Karcher, jedno z najlepszych technologicznych odkryć w gospodarstwie domowym. Teraz nawet mój mąż się „bije” żeby myć okna. Każdy kto przychodzi to chce myć i zaraz sobie kupuje. Ja kupiłam jakieś 6 lat temu na Amazonie i do tej pory świetnie mi służy, trzeba tylko używać ich profesjonalnego płynu do szyb, ale jest bardzo wydajny.
Mam pracownię tortów tak wygląda moja praca od środy do soboty, zazwyczaj od 3 w nocy do 22-1, dwie godziny snu i od nowa
Dziewczyny to niesamowite, że dwa -trzy tygodnie temu wszystkie się skarżyłyśmy, że zero energii i tylko spać. U niektórych widziałam już wcześniej przypływ mocy i w końcu i ja doczekałam się chwili, gdy nie zalegam na kanapie Również jestem już po sprzątaniu i zrobieniu na obiad ogórkowej, która za mną chodziła od tygodnia. Wieczorem może nawet się uda jakieś wyjście na miasto