reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

Jest jednak trochę przeciwników tego znieczulenia bo ma ono skutki uboczne.

A jakie skutki uboczne tego znieczulenia?

Wlasnie obudziłam się z drzemki po porządkach w domku. Od rana ćmi mi podbrzusze tak w miejscu cesarki a najbardziej gdzie był supeł po szyciu. Dziwne uczucie. Zaraz po syna do zerówki. A trochę słabo się czuję i nie wiem czy nie zgonić tego na mojego by odebrał wracając z pracy.

reklama
Każda jest inna i każdy poród jest inny :) Nie ma co się nastawiać :) Ja to jakoś miesiąc/dwa przed porodem oglądałam filmy i programy w tej tematyce ... :D Zawsze mówiłam później mężowi, że ja to „idę, rodzę i wychodzę” :D haha..
będzie dobrze, głowa do góry !!!
Ja od kilku hmm tygodni przeglądam sobie zdjęcia na instagramie, z narodzin..
Niektóre są.. Szokujące [emoji1787][emoji1787][emoji1787]i patrzenie boli hihi

Pare dni temu pisałam, że na prenatalnym nie bylo widocznej kosci nosowej i ryzyko ZD wyszło duże.
Dziś wykonywalismy badanie powtornie, kosc nosowa widoczna:)
Do tego wyniki papa bardzo ladne i znacznie zmniejszyly ryzyko. Obawiałam sie troszke ze papa tylko pogorszy sprawe bo przyjmuje zarowno luteine i duphaston 3x1 a tu szok, wyszlo super. Takze widac to nie regula, ze przy tych lekach wychodzi brzydki wynik:)

Dziewczyny dajmy jakiś inny temat :D . Jakie seriale polecacie? :)
Jeśli lubisz trochę się bać to
"Nawiedzony dom na wzgórzu" (świetny!)
"Opowieść podręcznej"
"dom z papieru"
"młody papież" (za chwilę drugi sezon bedzie)
"pozostawieni"
"synowie anarchii"

Aaaaa mogła bym wymieniac i wymieniać :) my tv nie oglądamy, zarywamy noce dla seriali hahah

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry