reklama
ew18elina511
Fanka BB :)
Nie wiem kochana. Ja mam to samo. Piersi bola. Spalabym caly dzien. Powiedz mi dlaczego nie mozemy poronic normalnie bez tych glupkowatych szpitalach i zabiegach?Czemu objawy mi nie ustępują? Powinny znikać
Właśnie nie wiem [emoji27]Nie wiem kochana. Ja mam to samo. Piersi bola. Spalabym caly dzien. Powiedz mi dlaczego nie mozemy poronic normalnie bez tych glupkowatych szpitalach i zabiegach?
gochagosiaczek
O matko. Ale nadzieja umiera ostatnia i oby byly dobre wiesci [emoji7]ściskam cieplo [emoji8]Dziewczyny powiem brzydko dupa z tego. Najpierw gin ciezko mial z wylapaniem i zmierzemiem czegokolwiek. Pozniej powiedzial ze w 7 tyg powinien byc juz ladny zarodek. Wiec bylam na bhcg w niedziele powtorka i sie okaza. Zalamana jestem
Aga10_2018
Dziewczyny Czy mogę tu jeszcze pobyć póki nie będzie po wszystkim ?
Mnie już można powiedzieć ze nie boląKogo ból piersi CAŁKOWICIE opuścił ?
ew18elina511
Jasne ze tak. Ja tez narazie chce byc z dziewczynami do poniedzialku chociazby nie bd wiedziala co jest z bhcg.Dziewczyny Czy mogę tu jeszcze pobyć póki nie będzie po wszystkim ?
Aga10_2018
Czemu objawy mi nie ustępują? Powinny znikać
Ech bardzo mocno tule. Ja dzień przed usg robiłam żeberka i mnie od mięsa odrzuciło.
Czasem mnie jeszcze piersi pobolewają.
Chyba hormony są jeszcze na wysokim poziomie.
Organizm się nie zorientował ... stąd zatrzymane poronienie u mnie.
reklama
ew18elina511
Ja w poprzedniej ciazy mialam zatrzymane. Dostalam tabletki w szpitalu ale i tak zabieg byl potrzebnyEch bardzo mocno tule. Ja dzień przed usg robiłam żeberka i mnie od mięsa odrzuciło.
Czasem mnie jeszcze piersi pobolewają.
Chyba hormony są jeszcze na wysokim poziomie.
Organizm się nie zorientował ... stąd zatrzymane poronienie u mnie.
Podziel się: