Ania_2400
Fanka BB :)
Ja też mam w poniedziałek kolejna więc liczę z WamiNa 9:30 to fajnie 5 dni jeszcze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też mam w poniedziałek kolejna więc liczę z WamiNa 9:30 to fajnie 5 dni jeszcze
Nie mogę się doczekac co tam zobaczę, bo jeszcze nie byłam, w sierpniu nic nie było widaćJa też mam w poniedziałek kolejna więc liczę z Wami
Ja piekę żeberka i chyba zaraz wyjdę z domu, czuję się tragicznieKtoś w pracy odgrzał sobie lunch i tak mi śmierdzi że zaraz zwymiotuje
Miałam tak samo ostatnio z zupą, na pierwszy dzień zjadłam ze smakiem a drugiego dnia jak odgrzewałam to myślałam że zwymiotuje. Ale dziś pobiegłam szybko do wc bo naprawdę wszystko stało mi w gardle, może i u mnie zaczynają sie wymiotyJa piekę żeberka i chyba zaraz wyjdę z domu, czuję się tragicznie
Jak otworzyłam lodówkę to pobiegłam do łazienki bo myślałam że zwymiotuję, a to dlatego, że spojrzałam na sos do makaronu, który wczoraj mi mega smakował. Jakie to jest męczące :/
o nie weź mi nie mów o pierogach bo też mam smaki na nieI jeszcze ogórki kiszone bym zjadła; dziś tylko rano mdłości i przy zmianie pampersa małej pierogi ruskie wchodzą jak złoto
Oby nam to szybko minęło. Mnie w poprzedniej ciąży nie ciągało tak na wymioty, miałam tylko mdłości.Miałam tak samo ostatnio z zupą, na pierwszy dzień zjadłam ze smakiem a drugiego dnia jak odgrzewałam to myślałam że zwymiotuje. Ale dziś pobiegłam szybko do wc bo naprawdę wszystko stało mi w gardle, może i u mnie zaczynają sie wymioty
Pierogi za mną drugi dzień chodziło leczo i musiałam dzisiaj zrobić cały gar mnie póki co męczą mdłości, ale tak jak Sylwia210295, woda z cytryna pomaga ale musi być gazowana i z lodówkio nie weź mi nie mów o pierogach bo też mam smaki na nie
Ja wyciskam sok z cytryny i dolewam troszkę wody więc to taka cytryna z wodąPierogi za mną drugi dzień chodziło leczo i musiałam dzisiaj zrobić cały gar mnie póki co męczą mdłości, ale tak jak Sylwia210295, woda z cytryna pomaga ale musi być gazowana i z lodówki