reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Właśnie mi uświadomiono, że LuxMed ma z nami w umowie "swobode leczenia" i zwrot za wizytę u dowalonych lekarzy do 650zł za kwartał. Nie powiem, ucieszyłam się, mam zamar wykorzystać na bardzo dobre badanie połówkowe. Pisze, bo może Wy też macie w swoich pakietach, a nie wiecie, jak ja. Chociaz pewnie wiecie :D

reklama
Dziewczyny, które miały pierwszą wizyte przed bijącym sercem, jak długo czekałyście z następną?
Ja u mojego lekarza prywatnie 1 wizytę miałam 1 września, był tylko pecherzyk, kolejną u niego mam teraz w poniedziałek, 25 września :) czyli ponad 3 tygodnie :) wczoraj byłam dodatkowo w sumie po skierowania :)

Do góry