reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

bardzo dobrze, dobrze się rozwija. Byłam teraz u innego lekarza na NFZ i zmienił mi termin na 30.04
Fajnie, że wszystko gra :)
Do końca tego tygodnia jej nie ma bo jest chora, od poniedziałku już ma być i wcisnęłam się do kliniki niepłodności tam gdzie też przyjmuje
To dobrze, że jednak poniedziałek, a nie piątek, ale i tak szkoda, że akurat tak wypadło.

reklama
Mnie trochę przytłoczyły wczorajsze wpisy i atmosfera. Do wizyty mam niespełna tydzień i chyba zaczyna mi się udzielać niecierpliwość. Do tego brak jakichkolwiek objawów zaczyna mnie martwić mimo iż sama parę dni temu pisałam, że to nie musi oznaczać niczego złego. No ale w ciąży to ciężko czasem zachować racjonalne myślenie, więc może ten brak racjonalizmu podciągniemy mi pod objawy? 🤣
Witaj w klubie haaaa 😄

oo jednak był twój? jakie badania dostałaś?
Tak, wszedł na USG i mówi, że w pon jak idę prywatnie to też chcę iść :) dostałam skierowania na: grupa krwi, morfologia, mocz, glukoza, VDRL, HIV, toksoplazmoza IgG i Igm, różyczka, TSH, ft3, tf4, i Wit.D :) muszę jeszcze zrobić HBS, cytomegalie, biocenoze i gen MTHFR ale tego nie zrobią mi w luxmedzie :)

reklama
Do góry