Moonstone
Moderator
Wszystko gitara. Jest serduszko. Wizyta za cztery tygodnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko gitara. Jest serduszko. Wizyta za cztery tygodnie.
Mnie od razu w rejestracji pytali z czym do lekarza i jak ciąża to "inny kalendarz" warto spróbować.Zapisałam się do endykrynologa na NFZ za 2 tygodnie bo powiedziałam że jestem w ciązy a do gina na NFZ mam dopiero na listopad ale nic nie mówiłam że to wizyta ciążowa, może jednak tam zadzwonic i powiedzieć to może termin będzie szybciej?
Teoretycznie na NFZ w ciąży powinni przyjąć pacjentkę od ręki, a jak nie jest to możliwe, to w ciągu max 7 dni.Mnie od razu w rejestracji pytali z czym do lekarza i jak ciąża to "inny kalendarz" warto spróbować.
Właśnie jak zapisywałam się dziś do endokrynologa to powiedzieli mi że kobiety w ciąży mają inny kalendarzTeoretycznie na NFZ w ciąży powinni przyjąć pacjentkę od ręki, a jak nie jest to możliwe, to w ciągu max 7 dni.
A mówiłaś, że wizyta ciążowa? Może da sie coś ugrać.Niby od poniedziałku 25.09 jest już moja gin a ta mnie zapisała dopiero na piątek
bardzo dobrze, dobrze się rozwija. Byłam teraz u innego lekarza na NFZ i zmienił mi termin na 30.04
Do końca tego tygodnia jej nie ma bo jest chora, od poniedziałku już ma być i wcisnęłam się do kliniki niepłodności tam gdzie też przyjmujeA mówiłaś, że wizyta ciążowa? Może da sie coś ugrać.
o jednak kwietniowabardzo dobrze, dobrze się rozwija. Byłam teraz u innego lekarza na NFZ i zmienił mi termin na 30.04