koko.sanka
Fanka BB :)
A z takich rzeczy co się nie je/nie pije, na co uważacie? Ja bym zjadła wędzonego łososia, ale ponoć surowych ryb tez nie możnaZ serami pleśniowym trzeba uważać w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A z takich rzeczy co się nie je/nie pije, na co uważacie? Ja bym zjadła wędzonego łososia, ale ponoć surowych ryb tez nie możnaZ serami pleśniowym trzeba uważać w ciąży
Wiem, wybrałam ten z mleka pasteryzowanego z biedronki co zawsze kupujeZ serami pleśniowym trzeba uważać w ciąży
OhydaMiałam taką ochotę na camembert i nektarynke jednocześnie że sobie nie wyobrażacie
Przepyszne jestem w niebieOhyda
Od biedy może być łosoś wędzony na ciepłoA z takich rzeczy co się nie je/nie pije, na co uważacie? Ja bym zjadła wędzonego łososia, ale ponoć surowych ryb tez nie można
Ja zmęczona i jem za trzech. Ale Olgierd mi dzielnie sekundujeJa mam wizytę w czwartek i powiem wam nie wiem czy ten brzuch mnie boli z nerwów czy coś się dzieje ale od wczoraj masakrabtw.czy wy też jesteście takie senne jakby mi ktoś pozwolił to spalanym 24/7,wstaje jem śniadanie i mogę się znowu kłaść a przesypiamy ok.10h
Tak, robię już kolację i o 20 pewnie zasnę masakra w pracy też zasypiam na siedziacoJa mam wizytę w czwartek i powiem wam nie wiem czy ten brzuch mnie boli z nerwów czy coś się dzieje ale od wczoraj masakrabtw.czy wy też jesteście takie senne jakby mi ktoś pozwolił to spalanym 24/7,wstaje jem śniadanie i mogę się znowu kłaść a przesypiamy ok.10h
U mnie w pracy to samow sumie to moje takie dwa największe objawy to ta senność i takie wszechogarniajacy mnie wkurwwystarczy że ktoś stanie bok mnie już mnie drażni nie wiem jak mój mąż to wytrzymaTak, robię już kolację i o 20 pewnie zasnę masakra w pracy też zasypiam na siedziaco
Ha, wkurw tez mam i chce mi się płakać. To progesteronU mnie w pracy to samow sumie to moje takie dwa największe objawy to ta senność i takie wszechogarniajacy mnie wkurwwystarczy że ktoś stanie bok mnie już mnie drażni nie wiem jak mój mąż to wytrzyma