reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Stawki może zależą też od lekarza jak tam jest jakiś super hiper profesor to może zabiera więcej za wizytę.
Do tego który mnie prowadził to według jednej koleżanki stad kolejki z Niemiec się ustawiały ale ja oceniam go tak umiarkowanie, miałam wrażenie ze robi ile musi a o więcej trzeba się prosić. Ale sks wykrył. Ten do którego się teraz zapisałam prowadził nas w poradni leczenia niepłodności i ogólnie dziewczyny z patologii miały z nim bez problemu kontakt w szpitalu, wiec może będzie lepiej :)

omg 😂😂 czy tylko ja tu nie robię testów? 😩
Pewnie nie 😂😂😂 ale wiesz, ja w pierwszej ciąży trzy albo cztery razy robiłam przyrost a teraz nie mam jak bo na dwa miesiące pojechaliśmy do rodziców (mąż jest w wojsku na ćwiczeniach od poniedziałku), wiec musiałam trochę odpuścić kontrole. Jak widać nie wychodzi 😂

reklama
Do góry