Moonstone
Moderator
O 4 na siku wtedy zrobiłam test. Czy jestem pieprznieta? Być możehaha, do małego czy na siku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O 4 na siku wtedy zrobiłam test. Czy jestem pieprznieta? Być możehaha, do małego czy na siku?
Nie ma sprawy w sumie jak rodziłam córkę to z przedporodowej z dziewczynami z wątku wrześniowego pisałam fajnie się do tych wpisów po czasie wracaPołączycie się z Opolem online? Wideokonferencja z porodówki?
Stawki może zależą też od lekarza jak tam jest jakiś super hiper profesor to może zabiera więcej za wizytę.Mnie w nocy napadł Wielki Głód
Ej ja mam podobne stawki w Opolu, wiec to super cena
Do tego który mnie prowadził to według jednej koleżanki stad kolejki z Niemiec się ustawiały ale ja oceniam go tak umiarkowanie, miałam wrażenie ze robi ile musi a o więcej trzeba się prosić. Ale sks wykrył. Ten do którego się teraz zapisałam prowadził nas w poradni leczenia niepłodności i ogólnie dziewczyny z patologii miały z nim bez problemu kontakt w szpitalu, wiec może będzie lepiejStawki może zależą też od lekarza jak tam jest jakiś super hiper profesor to może zabiera więcej za wizytę.
omg czy tylko ja tu nie robię testów?O 4 na siku wtedy zrobiłam test. Czy jestem pieprznieta? Być może
Pewnie nie ale wiesz, ja w pierwszej ciąży trzy albo cztery razy robiłam przyrost a teraz nie mam jak bo na dwa miesiące pojechaliśmy do rodziców (mąż jest w wojsku na ćwiczeniach od poniedziałku), wiec musiałam trochę odpuścić kontrole. Jak widać nie wychodziomg czy tylko ja tu nie robię testów?
Macie coś wspólnego z @MyszkoO 4 na siku wtedy zrobiłam test. Czy jestem pieprznieta? Być może
Bo @Brownie1992 to nasza gowna kurowa. Przyzwyczaisz sięCzemu wy tu tyle kup wrzucacie?
Kurde myślałam że jakaś grypa jelitowa panuje czy coś w ten deseńBo @Brownie1992 to nasza gowna kurowa. Przyzwyczaisz się
Ale w sumie nie było mnie na kreskach jak to sie zaczęło wiec sama chętnie poznam genezę