Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Ja,rewelacja.A jak się czujesz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja,rewelacja.A jak się czujesz
Też mam takie dziwne bóle szczególnie w nocy jak się nagle przekręce aż przeszywa. Z tyłu pleców też są wiązadła może to to boli?Ja dziś detektorem znów nic nie znalazłam, może być za wczesnie na łatwe znalezienie tętna, chyba miałam mega farta ostatnio.
Wczoraj dostałam mega skurczu brzucha i jednocześnie bolu pleców w okolicy lędźwi, identycznie jak ostatnio w okolicy dnia, kiedy serce przestało bić, wiec jest stresik. Jak dobrze, ze już jutro wizyta.
Ktoś wizytuje dziś lub jutro?
Trzymamy . Ja mam jutroJa mam dziś wizytę o 10. Trzymajcie kciuki żeby wszystko było ok.
W sumie dobrze, że mają wolne, moja młoda zdecydowała się wczoraj ze mną spać (korzystamy z faktu, że partner wyjechał w góry do końca tygodnia)Też mam takie dziwne bóle szczególnie w nocy jak się nagle przekręce aż przeszywa. Z tyłu pleców też są wiązadła może to to boli?
Wrzuciłam na prywatną wczorajsze foty z USG
Mam od kilku dni problem ze spaniem ..budzę się po północy zwykle mi niedobrze i siku się chce i leże do rana do 5-6 potem zasypiam że zmęczenia i śpię do 9. Dobrze że dziś wolne mają moje dziewczyny , Dzień Edukacji nie musiałam wstawać
To jest moje standardoweCzy któraś z was też ma takie niskie ciśnienie
Mi trochę krew z nosa poleciała a ty jak się czujesz przy takim ciśnieniuTo jest moje standardowe
Mnie też wczoraj właśnie tak zabolało, teraz mam stresa Trzymam kciuki za wizytę!Ja dziś detektorem znów nic nie znalazłam, może być za wczesnie na łatwe znalezienie tętna, chyba miałam mega farta ostatnio.
Wczoraj dostałam mega skurczu brzucha i jednocześnie bolu pleców w okolicy lędźwi, identycznie jak ostatnio w okolicy dnia, kiedy serce przestało bić, wiec jest stresik. Jak dobrze, ze już jutro wizyta.
Ktoś wizytuje dziś lub jutro?
Ja mierze codziennie i ani razu nie było ponad 120/80 A w gabinecie ginki 138/85, dlatego w listopadzie jej chcę pokazać że to z emocji a nie, że mam nadciśnienieCzy któraś z was też ma takie niskie ciśnienie