reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
A jak tam dziewczyny, wizyty umówione do lekarza?
Stresuje mnie trochę ta ciąża, bo od 1 września zaczynam nową pracę i boje się reakcji przełożonych ale mam nadzieje ze wszystko się dobrze skończy.

)
A jak tam dziewczyny, wizyty umówione do lekarza?
Stresuje mnie trochę ta ciąża, bo od 1 września zaczynam nową pracę i boje się reakcji przełożonych ale mam nadzieje ze wszystko się dobrze skończy.
Ja dzisiaj byłam ale z powodu infekcji wiec o ciąży raczej nie rozmawiałyśmy za dużo. Myśle ze umowie sie na za 2 tygodnie bo wcześniej nic nie widać na usg. Czekam mocno zeby zobaczyć ;) miałam robić drugą betę ale lekarka mi powiedziała ze jeśli jestem zdrowa i nic sie nie dzieje to szkoda kasy na kolejną, a badania zrobimy około 6 tc. Wiec w sumie na razie zmieniłam tylko pregne na level up. Ja idę do nowej pracy od października ;)

)

Ja dzisiaj byłam ale z powodu infekcji wiec o ciąży raczej nie rozmawiałyśmy za dużo. Myśle ze umowie sie na za 2 tygodnie bo wcześniej nic nie widać na usg. Czekam mocno zeby zobaczyć ;) miałam robić drugą betę ale lekarka mi powiedziała ze jeśli jestem zdrowa i nic sie nie dzieje to szkoda kasy na kolejną, a badania zrobimy około 6 tc. Wiec w sumie na razie zmieniłam tylko pregne na level up. Ja idę do nowej pracy od października ;)
Ja też chyba tylko jedna betę zrobię, w poprzedniej ciąży tez tylko raz robiłam żeby sprawdzić czy na pewno ciąża i czekałam do wizyty. Ja się umówiłam na 15 września, początek 7 tyg powinien być, także teraz czekam cierpliwie:)
Co do tego, że zaczynasz w październiku to jeszcze później niż ja, nie stresujesz się jak zareagują?? Ja to taka panikara jestem że zaraz będą myśleć o mnie źle, że przyszła i odrazu w ciąży aj,

Ja też chyba tylko jedna betę zrobię, w poprzedniej ciąży tez tylko raz robiłam żeby sprawdzić czy na pewno ciąża i czekałam do wizyty. Ja się umówiłam na 15 września, początek 7 tyg powinien być, także teraz czekam cierpliwie:)
Co do tego, że zaczynasz w październiku to jeszcze później niż ja, nie stresujesz się jak zareagują?? Ja to taka panikara jestem że zaraz będą myśleć o mnie źle, że przyszła i odrazu w ciąży aj,
Mam taką specyfikę pracy ze bede mogła siedzieć i fizycznie raczej nic ciężkiego. Nie przejmuje sie tym za bardzo, tyle marzyłam o dzieciątku ze jakos tam będzie ;) ale tez wiem ze jak sie dowiedzą to nikt tam nie będzie marudził

Mam taką specyfikę pracy ze bede mogła siedzieć i fizycznie raczej nic ciężkiego. Nie przejmuje sie tym za bardzo, tyle marzyłam o dzieciątku ze jakos tam będzie ;) ale tez wiem ze jak sie dowiedzą to nikt tam nie będzie marudził
Ja totalnie zmieniam branże, wszystko będzie dla mnie nowe , wszystkiego będę musiała się nauczyć, a jeszcze później te poinformowanie o ciąży. No ale jakoś to będzie:) nie ma wyjścia, mam tylko nadzieję że zrozumieją i dadzą mi szanse ;)

reklama
Do góry