a do szpitala jechałaś jak już Cię złapało czy odrazu po wypadnieciu czopa?Ja miałam szyjkę zgładzoną, 4 cm rozwarcia i w piątek odszedł mi czop, a w niedziele rano się zaczęło. Także trzymam kciuki i życzę powodzenia
reklama
Dziękuje i powodzenia dla ciebieAle superrrrr Gratulacje
oj przyda się dziękuję bardzoDziękuje i powodzenia dla ciebie
Balbina90
Fanka BB :)
To znaczy że szyjka, która w ciąży ma mieć minimum 3 cm długości jest już skrócona na maksa i gotowa na porodco to znaczy zgładzona szyjka?? Dziękuję kochana mam nadzieję że za tydzień o tej porze będzie po wszystkim
Balbina90
Fanka BB :)
Pojechałam jak mi wody odeszły. O 6.00 odeszły mi wody a o 7 zaczęły się skurcze. 9.30 mały już był że mnąa do szpitala jechałaś jak już Cię złapało czy odrazu po wypadnieciu czopa?
Pojechałam jak mi wody odeszły. O 6.00 odeszły mi wody a o 7 zaczęły się skurcze. 9.30 mały już był że mną
3 i pół godziny poród wow mega szybko gratuluję
no ja już bym chciała urodzić ale leżąc w szpitalu i słysząc ten krzyk dziewczyn przez całą noc to też bym chciała żeby u mnie sprawnie poszło3 i pół godziny poród wow mega szybko gratuluję
Poziomka303
Początkująca w BB
Hej wszystkim, mój termin to 22 maj ale nic na razie nie wskazuje na poród. Pobolewa mnie podbrzusze ale szyjka się jeszcze nie skraca. Mam nadzieję że w przyszłym tygodniu się zacznie. Powodzenia dla wszystkim mam
reklama
Podziel się: