Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Dotarłam na badania. Z całego porannego zamieszania patrzę już czekając na pobranie,że powiedziałam że też bete chce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałam,wszystko ok.Wyszła mi bakteria e. Coli w moczu. Porażka. Dostałam monural... Macie jakieś doświadczenia z infekcjami pochwy i układu moczowego w ciąży?
Hej. WitamyCześć dziewczyny
Dołączam do Was, według aplikacji termin na 19.05, wczoraj byłam na badaniach krwi beta 83 w czerwcu miałam ciążę biochemiczną więc mam nadzieję że teraz będzie wszystko w porządku, biorę luteinę.
ooo witaj piękne kreseczki!Cześć dziewczyny
Dołączam do Was, według aplikacji termin na 19.05, wczoraj byłam na badaniach krwi beta 83 w czerwcu miałam ciążę biochemiczną więc mam nadzieję że teraz będzie wszystko w porządku, biorę luteinę.
Witaj, gratuluję Moja pierwsza beta też wynosiła 83Cześć dziewczyny
ogolnie chyba infekcje tego typu są niestety czeste w ciąży w mojej rodzinie dziewczyna miała często, nawet krew w moczu się zdarzyl, brała antybiotyk na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Lepiej wziąć antybiotyk i wyleczyc dobrze, niestety nie leczona infekcja jest dużo gorsza zdrowia i nie martw się, wszystko będzie dobrzeWyszła mi bakteria e. Coli w moczu. Porażka. Dostałam monural... Macie jakieś doświadczenia z infekcjami pochwy i układu moczowego w ciąży?
Czyli dziewczynka? Heheh ja tam nie wierzę w to,ale porzekadła mówią ze może być dziewczynka, u mnie bez zmian jakośJa mam za to pryszcze jak nastolatka.