reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Cześć dziewczyny 🥰
Dołączam do Was, według aplikacji termin na 19.05, wczoraj byłam na badaniach krwi beta 83 🥰 w czerwcu miałam ciążę biochemiczną więc mam nadzieję że teraz będzie wszystko w porządku, biorę luteinę.

Załączniki

• IMG_20210902_075120_588.jpg
    IMG_20210902_075120_588.jpg
    167 KB · Wyświetleń: 85
Ja już dziś super się czuje, temperaturę udało mi się zbijać przy tej anginie bez problemu. Na szczęście jakoś mega gorączki nie mialam dochodziło do 38 ... Jestem Dobrej myśli ;) angina poszła ale dziś czuje już mdlosci i rozpieranie w dole brzucha 😁

Wyszła mi bakteria e. Coli w moczu. Porażka. Dostałam monural... Macie jakieś doświadczenia z infekcjami pochwy i układu moczowego w ciąży?
ogolnie chyba infekcje tego typu są niestety czeste w ciąży 😒 w mojej rodzinie dziewczyna miała często, nawet krew w moczu się zdarzyl, brała antybiotyk na szczęście wszystko dobrze się skończyło. Lepiej wziąć antybiotyk i wyleczyc dobrze, niestety nie leczona infekcja jest dużo gorsza :( zdrowia i nie martw się, wszystko będzie dobrze 😌

reklama
Do góry