reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
To teraz pytanie za 100. Covid. Jak radziłyście sobie z katarem i kaszlem? Co można brać?
Tabletki
received_464983681572111.jpeg

Jak kaszel będzie nieznośny, to najpewniej dostaniesz wziew od lekarza. Staraj się pilnować saturacji. I szybko zdrowiej!
Większy problem mam z katarem.
Myślicie ze jak bym przed snem wpuściła sobie krople otrivin (tylko przed snem żeby mi się udało zasnac, w dżin używam wody morskiej i ingalacje) to coś by się stało? Wiem że generalnie nie można. Ale mi od zawsze jedyne co pomaga to otrivin jedynie ;(

Większy problem mam z katarem.
Myślicie ze jak bym przed snem wpuściła sobie krople otrivin (tylko przed snem żeby mi się udało zasnac, w dżin używam wody morskiej i ingalacje) to coś by się stało? Wiem że generalnie nie można. Ale mi od zawsze jedyne co pomaga to otrivin jedynie ;(

Bym użyło, jeżeli bez tego ciężko Ci się śpi przez zatkany nos.

To teraz pytanie za 100. Covid. Jak radziłyście sobie z katarem i kaszlem? Co można brać?
Ja jestem świeżo po covidzie.
Mialam zapalenie zatok przy tym i robilam inhalacje z soli- bardzo pomagały. Na duszący kaszel super pomogl mi syrop z cebuli i syrop islandzki.
Te wszystkie pre**natale w moim przypadku nic nie dawały - o d**e rozbic. Duzo herbaty z sokiem malinowym (własnej roboty) i cytryna. WitC. Nic poza tym :)

Mnie też Pre_na leny nic nie pomogły a zużyłam 2 opakowania tabletek na gardło i 2 syropy na kaszel. Już lepiej sobie ząbek czosnku wcisnąć do twarożku.

Ja dziś idę do nefrologa, nie spodoba jej się mój mocz...
Ponad 68k bakterii, 1.3k erytrocytów i leukocytów, krew, białko, azotyny obecne...
Ale pH 5.5 i ciężar właściwy prawidłowy...

reklama
Do góry