Ja podobnie i zaraz po tej ciąży spiralaDlatego ja się cieszę że to moja ostatnia ciążę i sterylizacja,że tak powiem. Ale boli mnie,że kiedyś moje dzieci jeśli tu zostaniemy będą musiały żyć w takim kraju.
Ja od początku ,od 1 testu już byłam w kontakcie z osobą,żeby w razie W mieć możliwości wyboru,niestety nie w Polsce
reklama
Dorka89
Fanka BB :)
Ja już po m z dzieckiem wszystko w porządku rośnie prawidłowo ale co do płci nie wiem bo nie chciał lekarz zgadywać wstępnie dziewczynka ale powie mi na 100 procent na kolejnej za trzy tyg mówił że jak będą plamienia mam się nie martwic tak bo schodzę z dawki luteiny i mogą być . Że jak krwawienie to wtedy problem i się zgłosić .Czekam z niecierpliwością na wasze relacje z wizyt! Im więcej dobrych wiadomości tym lepiej.
Moglam sie nie chwalić dobrym samopoczuciem bo znow zaczyna mnie mdlić...
Tez przeżywam smierc tej dziewczyny choc nie lubie jak media robią sobie pożywkę z czyjejsc tragedii. Niestety to moze spotkać kazda z nas na różnych etapach ciąży.
Mama2012/2020/2022
Plus też,że mam ogarniętego lekarza,więc trochę bardziej spokojna jestem o ciążę i siebie, ale przyszłość. Kiepsko widzę.Ja podobnie i zaraz po tej ciąży spirala
Mama2012/2020/2022
Ja już też kończę ostatnie opakowanie duphaston zostałam na 2x0.5Ja już po m z dzieckiem wszystko w porządku rośnie prawidłowo ale co do płci nie wiem bo nie chciał lekarz zgadywać wstępnie dziewczynka ale powie mi na 100 procent na kolejnej za trzy tyg mówił że jak będą plamienia mam się nie martwic tak bo schodzę z dawki luteiny i mogą być . Że jak krwawienie to wtedy problem i się zgłosić .
Luteina od tyg odstawiona.
Dorka89
No ja właśnie mam brać teraz dwa razy po jednej może za trzy tyg odstawi mi .. mam nadzieję .. jedynie że acard brałam 75 a teraz mam brać 150 bo mam to ryzyko przedwczesnego poroduJa już też kończę ostatnie opakowanie duphaston zostałam na 2x0.5
Luteina od tyg odstawiona.
outofthebox
U mnie tez luteina odstawiona w 12+4, ale zostało mi kilka w paczce, to sprobuje je brac raz dziennie, czyli połowa dawki, przez te kilka dni.
Szczerze to trochę się stresuje odstawianiem, bo to dla mnie stresujący czas, ten i kolejne tygodnie… no ale na logikę ta luteina nie powinna być już potrzebna w ogóle na tym etapie.
Szczerze to trochę się stresuje odstawianiem, bo to dla mnie stresujący czas, ten i kolejne tygodnie… no ale na logikę ta luteina nie powinna być już potrzebna w ogóle na tym etapie.
Mi teraz tez lekarz kazał brać acard 150 do 36tc przez to ze w tamtej ciąży miałam pod koniec podwyższone ciśnienieNo ja właśnie mam brać teraz dwa razy po jednej może za trzy tyg odstawi mi .. mam nadzieję .. jedynie że acard brałam 75 a teraz mam brać 150 bo mam to ryzyko przedwczesnego porodu
Mama2012/2020/2022
A no to pewnie.No ja właśnie mam brać teraz dwa razy po jednej może za trzy tyg odstawi mi .. mam nadzieję .. jedynie że acard brałam 75 a teraz mam brać 150 bo mam to ryzyko przedwczesnego porodu
Mama2012/2020/2022
Ja byłam w szoku że nic mi już nie dał ale w sumie wszystko ok to po co.Mi teraz tez lekarz kazał brać acard 150 do 36tc przez to ze w tamtej ciąży miałam pod koniec podwyższone ciśnienie
Oczywiście ja to niby nie chce,ale bym mogła brać wszystko jak leci
Z synem nic nie brałam i było ekstra,z córka obstawiona,a jednak.
Więc może faktycznie nie trzeba nic
Ale jeszcze się dopytam na kolejnej wizycie o ten wcześniejszy poród.
reklama
Podziel się: