reklama
Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Mam takie dość nietypowe pytanie, macie też bardziej żółty mocz?
Hmmmm
Jak dużo wypiję to potrafię mieć nawet biały... Na badaniu ogólnym moczu wpisali mi "słomkowy"Mam takie dość nietypowe pytanie, macie też bardziej żółty mocz?
TuAga
Te moje cukry to taka sinusoida, że szok, jednego dnia mam 99 rano, drugiego 83, trzeciego 91 i tak ciągle. Coś czuję, że dostanę insulinę na noc. No i oczywiście schiza, że to maluchowi szkodzi...ale to chyba nie tak szybko, co?
@Mama2012/2020/2022 teraz mamy zapotrzebowanie na 2-2,5l podobno więc jak trochę mniej wypijesz to Ci się zagęści. Ja mam różnie bardzo
@Mama2012/2020/2022 teraz mamy zapotrzebowanie na 2-2,5l podobno więc jak trochę mniej wypijesz to Ci się zagęści. Ja mam różnie bardzo
Mama2012/2020/2022
Pytam bo noszę wkładki ze względu na problemy z pęcherzem i zauważyłam że jest ciemniej. Ale faktycznie też mam wpisane ze słomkowx.Jak dużo wypiję to potrafię mieć nawet biały... Na badaniu ogólnym moczu wpisali mi "słomkowy"
Mama2012/2020/2022
Nie zaszkodzi.Te moje cukry to taka sinusoida, że szok, jednego dnia mam 99 rano, drugiego 83, trzeciego 91 i tak ciągle. Coś czuję, że dostanę insulinę na noc. No i oczywiście schiza, że to maluchowi szkodzi...ale to chyba nie tak szybko, co?
Faktycznie,mało pije nie odczuwam pragnienia.
A na USG poniedziałkowym nic nie wzbudziło niepokoju lekarza? Dobrze ze sytuacja się normuje.Dzień dobry. U mnie smutne wieści troszke wczoraj czekając w kolejce u endokrynologa dostałam silnego krwotoku, całe szczęście, że to sie stało w szpitalu. Leżę na oddziale, podobno mam jakiegos krwiaka przy kosmowce? Dokladnie nic mi jeszcze nie mówili, czekam na obchód, lekarz wczoraj tylko, ze bedzie dobrze. Dzidziusiowi serduszko wczoraj biło, wiec tyle dobrego. Nadal krwawie, ale już mniej niz ten krwotok, bo to byl jakis kosmos!
TuAga
Dziewczyny z cukrzycą, może nie znacie Freestyle Libre. Mnie szlag trafia z tymi pomiarami glukometrem + nie wiem co się dzieje w nocy więc kupiłam sobie freestyle libre właśnie. Kiedyś kosztował chyba 800 zł i mega ciężko było go dostać, a teraz pakiet startowy z apką w telefonie 255 zł Ja go kiedyś już używałam i niektóre czujniki wariowały, np ciągle pokazywały mi hipoglikemię mimo, że glukomwtr nie potwierdzał, ale ogólnie spoko sprawa, zawsze taki czujnik reklamowaliśmy i przysyłali nowy Za tydzień ma być u mnie
reklama
Mama2012/2020/2022
Używałam. No jak ktoś musi cała ciążę to fajne rozwiązanieDziewczyny z cukrzycą, może nie znacie Freestyle Libre. Mnie szlag trafia z tymi pomiarami glukometrem + nie wiem co się dzieje w nocy więc kupiłam sobie freestyle libre właśnie. Kiedyś kosztował chyba 800 zł i mega ciężko było go dostać, a teraz pakiet startowy z apką w telefonie 255 zł Ja go kiedyś już używałam i niektóre czujniki wariowały, np ciągle pokazywały mi hipoglikemię mimo, że glukomwtr nie potwierdzał, ale ogólnie spoko sprawa, zawsze taki czujnik reklamowaliśmy i przysyłali nowy Za tydzień ma być u mnie
Podziel się: