Dorota1983
Aktywna w BB
Oooooo witaj w klubie, ja tez brak okresu i bardziej tkliwe piersi. O jak dobrze ze jest ktoś taki;-)Ja nie mam wogole objawów oprócz brak okresu i wogole nie czuje się w ciąży
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oooooo witaj w klubie, ja tez brak okresu i bardziej tkliwe piersi. O jak dobrze ze jest ktoś taki;-)Ja nie mam wogole objawów oprócz brak okresu i wogole nie czuje się w ciąży
nie stresuj sie kochana :*:*Mnie zupełnie nie martwiłby brak objawów, ale zmniejszająca się intensywność objawów jeszcze na tym etapie czasem mnie przeraża
Można normalnymi. Udowodnione że nie mają wpływu, zresztą teraz są dobrej jakości farbybo to chyba słabszymi farbami można, no nie ?
ja mam rozjasniane i nie wiem czy na swieta nie machne ich na brąz, bo rozjasniac raczej nie bede, bo sie boje..
Ja właśnie czekamMożna farbować włosy bez problemu,ale kolor zwłaszcza jasny może wyjść kiepsko.
Dziękuje Tak mam kochaną trójeczkę, ale to pierwszy sezon z chorobami bo wcześniej przedszkola nie było. A jeżeli chodzi o ciążę to w tym wszystkim to mogłabym zapomnieć że w niej jestem. Za dużo wokół się dzieje aby starczyło czasu dla mnie. Na szczęście dolegliwości żadnych nie mam, a krwawienie tak jak nagle się pojawiło tak już więcej nie wróciło więc jestem dobrej myśli.Oj wspolczuje wiem jak to jest jak dzieci się rozchoruja wtedy wystarczy 1 i reszta tez w niedługim czasie. Oby dzisiejsza wizyta przyniosla ci ulge?masz 3 dzieci?jak Ty się czujesz?
Chudzinka z ciebie ile byś nie przybrała to i tak nie będzie duża waga końcowa.A ja póki co jeszcze nie wiem co to mdłości, dopóki nie byłam chora apetyt miałam ogromny Ale o ile jeszcze w sierpniu przed miesiączką ważyłam 47 kilogramów to teraz już jest +1 na wadze, ciekawa jestem ile będzie na plusie na końcu
Ja też przy żadnej ciąży mdłości nie miałam na szczęściemoja Mama np przy 3 ciazach nie miała zdanych mdłosci ani nic...takze nie denerwuj sie niczym tylko szczescie i duzo odpoczynku pomoze
Ale super A jak Wasze tętno? Ulga milion, co?Właśnie wróciłam, chyba wszystko ok :x Nie mierzy już ponad OM ale wyglada, ze dalej zgodnie. Wczoraj włączyły mi się mdłości i to nieco mnie lepiej nastawiło do wizyty…