Mama2012/2020/2022
Fanka BB :)
Oni to powinni takie robić jako pierwszeNawet mi nie mów. Znowu pewnie pójdę spać zanim będzie wynik
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oni to powinni takie robić jako pierwszeNawet mi nie mów. Znowu pewnie pójdę spać zanim będzie wynik
Niby tak,dobrze że cc to wcześniej. Za duże sukienki zostałylepiej po porodzie niż chwile przed albo na sam porod. Będziesz już „na chodzie”
Ciekawa jestem czy faktycznie może pokazać szybciej niż sikanyKto znalazł na necie test ciążowy z krwi ? Ja a kto zakupiłam jutro powinien być
No dokładnie. Mam wrażenie ze jakoś po złości to robiąOni to powinni takie robić jako pierwsze
Kiedyś widziałam o nich filmiki na you tube to często się zalewają krwia ale coś tam pokazująCiekawa jestem czy faktycznie może pokazać szybciej niż sikany
A co się stało?Ja mam doła dzisiaj.
Jeszcze wszystkie skończymy na koniec kwietniaNiby tak,dobrze że cc to wcześniej. Za duże sukienki zostały
O rety, ale faktycznie się złożyło, no nic będziesz z kilku tygodniowym robaczkiem na komuniiJa termin pierwszy tydzień maja,a Syn 15.05 komunia
W sumie nic. Pewnie hormony. Wszystko dociera.A co się stało?
Właśnie.O rety, ale faktycznie się złożyło, no nic będziesz z kilku tygodniowym robaczkiem na komunii