reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe Mamy 2022

reklama
Ja wczoraj wg aplikacji miałam 3+1 i beta 6,52 😅 niby nic, ale pani w laboratorium powiedziała, że wg nich każdy wynik powyżej 5 sugeruje ciążę, więc być może... Nie nastawiam się na nic, jestem ostrożna, ale powtórzę w poniedziałek, żeby już zobaczyć jakiś konkretny wynik lub konkretny spadek... Wczoraj miałam urodziny 28, ale byłby prezent 🎁trzymajcie kciuki 🥰

Ja wczoraj wg aplikacji miałam 3+1 i beta 6,52 😅 niby nic, ale pani w laboratorium powiedziała, że wg nich każdy wynik powyżej 5 sugeruje ciążę, więc być może... Nie nastawiam się na nic, jestem ostrożna, ale powtórzę w poniedziałek, żeby już zobaczyć jakiś konkretny wynik lub konkretny spadek... Wczoraj miałam urodziny 28, ale byłby prezent 🎁trzymajcie kciuki 🥰

daj znac

reklama
Ja też szału nie miałam w 3+1 23.22 tylko,że ja owu wcześnie mam. Musisz powtórzyć.

Do góry