reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majowe mamy 2020

Pytam ,bo też w 9 tc przestało bić u mnie serduszko , dostałam tabletki i obyło się bez zabiegu , pytam bo przy wysokiej becie ,niektórym po miesiącu nie zejdzie do zera , a z tego co czytam nie badałaś teraz bety, tylko test ?
Wiem wiem o co chodzi, faktycznie nie badalam bety ale moja była bardzo niska.. Ale jak ją zbadam to też się nie dowiem czy jest wyższa przez ciążę czy przez tamto poronienie.
Wiesz co czuje w takim razie.. Wszystko to bardzo trudne, masakra.

reklama
Szczerze to ja nie wiem nic, czekam na wizytę u lekarza i dopiero będę myśleć co dalej. Nie umiem się cieszyć tak jak wy, czuję tylko strach [emoji21] dwa poronienia za mną kolejnego już bym nie przeżyła
Jeśli to Cię pocieszy ,ja też jestem po 2 poronieniach ,aktualnie został mi miesiąc do porodu ,więc myślę że Tobie też się teraz uda ,trzymam kciuki, i też za 3 razem nie umiałam się cieszyć , 1 trymestr to dramat ,czekanie od wizyty do wizyty,i strach co zobaczę ,czy zobaczę

Wiem wiem o co chodzi, faktycznie nie badalam bety ale moja była bardzo niska.. Ale jak ją zbadam to też się nie dowiem czy jest wyższa przez ciążę czy przez tamto poronienie.
Wiesz co czuje w takim razie.. Wszystko to bardzo trudne, masakra.
Jeśli sprawdzisz przysrost po 48 godz ,to będziesz wiedzieć czy rośnie i to wystarczy ;)

Jeśli sprawdzisz przysrost po 48 godz ,to będziesz wiedzieć czy rośnie i to wystarczy ;)
W sumie tak.. Nie pomyślałam o tym, ale chyba w tym tygodniu będę jeszcze u lekarza a beta u nas od poniedziałku do piątku więc nawet jak pójdę w czwartek to nie zrobię po 48 h [emoji849]
Trzymam kciuki w takim razie za ciebie i za to żeby wszystko dalej toczyło się dobrze. A sama muszę czekać i chyba modlić się o cud [emoji8]

Nie mogę się na niczym skupić, nie myślę logicznie jakoś [emoji2356]

W sumie tak.. Nie pomyślałam o tym, ale chyba w tym tygodniu będę jeszcze u lekarza a beta u nas od poniedziałku do piątku więc nawet jak pójdę w czwartek to nie zrobię po 48 h [emoji849]
Trzymam kciuki w takim razie za ciebie i za to żeby wszystko dalej toczyło się dobrze. A sama muszę czekać i chyba modlić się o cud [emoji8]

Nie mogę się na niczym skupić, nie myślę logicznie jakoś [emoji2356]
Będzie dobrze ,skoro będziesz u lekarza ,to nie baw się w bete , będzie dobrze zobaczysz

Ale super ze tyle mam nam przybywa! Mam nadzieje ze wszystko będzie u was dobrze [emoji8] ja już się nie mogę doczekać wizyty u lekarza, ciagle się zastanawiam tym ogromnym przyrostem bety... dobrze ze rośnie ale przyrostu z 762 na 13 000 jeszcxe nie znalazłam na żadnym forum [emoji23] pewnie to wina różnych lab ale i tak się martwię ze mam w sobie całą drużynę groszkow [emoji23]

reklama
Do góry