reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Ja się wczoraj poryczałam, nooramlnie nie mogłam powstrzymać łez. Taka bezsilność mnie dopadła :-:)-( Ale o dziwo dziś mi lepiej i stwierdziłam, że co ma być to będzie, wylezie kiedy będzie chciała. Mam L4 do 22 maja i jak do tego dnia nie wyjdzie to mam skierowanie do szpitala

reklama
kinga ja też jak zombiak:-D;-) Pobudka co 3h na karmienie a w między czasie jeszcze muszę wstawać i przewracać małą z boczku na boczek bo sie wierci i jej niewygodnie.

Ej nie mówcie już o seksie bo mi przykro. Tez chcem a nie zdązyłam bo za szybko urodziłam i teraz jeszcze cały miesiąc co najmniej muszę odczekać:zawstydzona/y::-(

kinga ja też jak zombiak:-D;-) Pobudka co 3h na karmienie a w między czasie jeszcze muszę wstawać i przewracać małą z boczku na boczek bo sie wierci i jej niewygodnie.

Ej nie mówcie już o seksie bo mi przykro. Tez chcem a nie zdązyłam bo za szybko urodziłam i teraz jeszcze cały miesiąc co najmniej muszę odczekać:zawstydzona/y::-(
Ja zaczelam 3 kawy dzienie pic bo usypiam przy karmieniu ,a myslalam ze ma byc odwrotnie :-D ...
A z tym sexem to dobre :-D ja juz miesiac w celibacie ,mezowemu powiedzialam ze jak bedzie koniec to niech kupi 10 prezerwatyw bo jedna to bedzie malo .....

oddam seks, za dziecko :> Moja ja się wierci to boli tak że myślałam nawet że to skurcze porodowe, cały dół brzucha i pleców, miednica jakby się rozpaść miała na kawałki ... Każda kość i się rozchodzi w inną stronę W teorii pana męża ona się wstawia w kanał z takim impetem ale chyba zejdę dziś z bólu, normalnie jakby mi ktoś miednice imadłem rozszerzał.

hej spakowane i rozpakowane :)

juz nie nadążam za Wami niestety

moje dzieci kolki (zwlaszcza Iza)...a mowia ze to chlopcy czesciej i mocniej maja kolki
dzis usg bioderek....Iza ok (kazal troche pieluchowac), Tomek troche gorzej, zwlaszcza prawe bioderko (narazie pieluchowanie), za miesiac na kontrolna wizyte

Mam pytanie do posiadajacych dzieciaki....Jak wygladaja objawy skazy białkowej? U mojej Izy pojawilo sie cos podobnego do ciemieniuchy na brwiach i pomiedzy brawiami. Nigdzie na ciele nie ma zadnych zmian, na glowce tez, wiec to chyba nie ciemieniucha. Smaruje oliwka, ale to strasznie suche jest nadal. Za tydzien mamy szczepienie wiec zapytam pediatry, ale dobrze by bylo wiedziec co to moze byc.

Poza tym moj małż tez mnie dzis wqrwil na maksa. Stwierdzil ze wielka łaske robi, ze bierze urlop gdy jedziemy do jakiegos specjalisty....wrrrrrrrrrrrr..... A tlumaczylam juz mu od poczatku, ze dopoki sie nie ogarne sama z 2 maluchow to musi ze mna jezdzic. Nie odzywalam sie do niego przez pol dnia....chyba nawet tesciowa zauwazyla, ze cos jest nie tak.

Wiec Zapo, Citrus nie jestescie same :)

Zycze spakowanym szybkich porodow!!!!!

Spokojnej nocki (ja jakas dziwnie wyspana jestem....az dziwne naprawde)

reklama
Do góry