reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Maj 2013 :):)

Sun - gratulacje;)

Ja dzis polazikowalam po galerii, kupilam pare rzeczy i do samochodu juz ledwo szlam tak mi brzuch spinalo i tak mnie wszystko bolalo ;/ Moze to lazikowanie cos pomoze ;/
Normalnie padam z nog...

Dziewczyny nas powoli odkorkowuja. Wiec czyja teraz kolej? Bo ja mam termin za tydz w srode ;]

reklama
Ja też muszę wyluzować, ale nie potrafię, bo mi nikt w tym nie pomaga, mój ma wolne to sobie siedzi na kompie i auta na allegro ogląda, w dupie ma moją frustracje. Wczoraj umierałam z bólu i w końcu się poratowałam paracetamolem, uda i pachwiny mnie tak bolały , że żadna pozycja nic nie pomagała. Matko....kiedy ja urodzę?! Dzisiaj chyba będę cały dzień ryczeć!!!

Nie mogę się doczekać dołączenia do gadania o karmieniu i kupkach. Narazie przepraszam, że się nie udzielam, ale nic prócz mądrości z magazynów dla mam nie wiem.

No jak bym o moim D czytała. Jak tylko usiądzie do komputera to motoallegro :baffled:

Byłam dziś na KTG no i przy okazji u mojej gin. - dostałam zwolnienie do 22-05 ale powiedziała, że do piątku powinnam urodzić (że czop wyłazi i szyjki niema już;-):-)) ale chyba nie będę się szczególnie nastawiać, bo się tylko wkó**ię.

No i poleciałam do pracy zawieźć to l4 - obleciałam wszystkie kumpele z pracy (ojjjjj nie zdawałam sobie sprawy jak mi ich brakowało);-)

Niestety na KTG nie było nawet jednego malutkiego skurczyka :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a też miałam nadzieję, że coś będzie i mi powiedzą JUŻ PANI NIE PUŚCIMY :-):-) A tu DOOPA!!!!!!! Stwierdzili, że mała ma jeszcze czas :no::wściekła/y:

Cytryna trafiłaś na fajną położną, zazdraszczam. Nie przejmuj się MM to nie tragedia, ale rozumiem, że chcesz karmić cyckami i trzymam za was &&&&&&&&&&&

Sun7 gratuluję ślicznego synka :-):-D

Kartagina ja sama się dziwię, że tyle wytrzymałam.

Ja głupio wierze w to, że jak Eklerka urodzi Nikole to moja Nikola tez zachce wyjść :-D
Kasienkadg też mam termin za tydz. w środe wg.pierwszego usg, a z @ dopiero na 29.05... i wiecie co ?modlę się żeby nie przenosić, bo już się tak przyzwyczaiłam do maja, że czerwiec mi się nie podoba:-D
Musze poszukać jakiś sposobów wywoływania porodu, które nie podnoszą ciśnienia:-D

Asieńka - chyba ty teraz pierwsza do porodu coooo???

Ja na usg mialam kilka terminow... I tez nie chce urodzic w czerwcu bo maj mi sie podoba!!! A poza tym wolala bym jeszcze przed 22.05 bo nie chce miec dziecka z Bliźniąt :eek:

Czy ten brzuch musi mi tak twardniec???? Jade autem 15min a w tym czasie 3 razy twardnieje;] Teraz siedze - tez twardnieje:baffled:

A ludzie sie ze mnie smieja, ze sie sama do porodu zawioze bo ciagle jeszcze autem jezdze...;]

Ja głupio wierze w to, że jak Eklerka urodzi Nikole to moja Nikola tez zachce wyjść :-D
Kasienkadg też mam termin za tydz. w środe wg.pierwszego usg, a z @ dopiero na 29.05... i wiecie co ?modlę się żeby nie przenosić, bo już się tak przyzwyczaiłam do maja, że czerwiec mi się nie podoba:-D
Musze poszukać jakiś sposobów wywoływania porodu, które nie podnoszą ciśnienia:-D
Wyrostka nie polecam na porod ,,,sex jest dobry albo troche cieplejsza woda .......

Mam pytanie do juz nie ciezarnych jakie macie noce z dziecmi ? Ja moze ze 4 godziny spie co 3 godziny karmienie wymiekam :-( w ciazy tyle spalam ...fajny stan .....

No to może sie w koncu cos ruszy. ale rycyna- chyba nie... Ja popijam herbatkę z lisci malin- i tez nic. sex codziennie i tez nic.Sama już nie wiem. łażenie po sklepach tez nic. KURDE!!!!
mam jeszcze 2 dni żeby samo coś się ruszyło- bo jak nie to w piatek oddział. W kościach czuje że to przez wywolnie się skończy.
Jutrzejsza data mi sie tez podoba wiec moooożżżeee:-):-)

ja przynajmniej wiem że mąż mój wierny mi i dzielny, wczoraj jak bzykneliśmy pierwszy raz od miesiąca to trzeba było pościel zmieniać tak się chłopina naprodukował :p

reklama
Zaraz dostane czegos z tym brzuchem!!! Co 4min twardy jak kamien - przeciez to zwariowac mozna!!! Ryczec mi sie chce...

Wogole ryczec mi sie chcialo jak dzis zobaczylam siebie, swoj brzuch i rozstepy w lustrze...:wściekła/y:

Do góry