reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Dobry!
Ciuchy przez internet.Ale moze sie to zmieni jak do pracy pojde ;-)Malowanie sie-jak do ludzi ide.Teraz musze sie wykapac i pozbierac bo do sklepu budowlanego jedziemy :-D Co by budowlancow nie straszyc ;-)

U nas z rodzenstweem sielanka!Wiec moze rzeczywiscie to 5 lat sie przysluzylo? Mloda jest fajna starsza siostra.A ze czasem mnie doprowadza do szalu-inna sprawa.Ale naprawde niesamowite jak bardzo "urosla" w 2 dni.Przed porodem byla moja malutka coreczka a z Malizna u piersi zrobila sie nagle taka duuuza :szok: :-D

Konczy sie szalony tydzien przebierancow przedszkolnych.Uffff....Ale dziecko codziennie zadowolone wiec ja tez :-)

Mama zmiekla.Wytlumaczylam jej,ze mnie uziemi w domu i na socjal bede musiala isc.A ja nie chce.Chce normalnie zarabiac.Malizna mala i tez mi jakos tak dziwnie,ze ma zostac....Ale dzieci kilkumiesieczene ida do zlobkow!Wiec nie ma bidy.Zwlaszcza,ze z babcia zostanie.Przez rok moze jej nie rozpusci ;-)

Hej mamusie, u nas noc całkiem fajnie budziła się tylko raz teraz ubieramy się i na spacer bo piękna pogoda .

Camel gratuluje utraty kilogramów lato będzie nasze :)
Ważymy się tylko raz w tygodniu na czczo najlepiej po wypróżnieniu ,lepiej się mierzyć waga może się wahać w ciągu dnia nawet o kilogram chyba najbardziej w okolicach okresu kiedy mamy skłonność do zatrzymywania wody .

Ewcia - z ciebie też jestem dumna ,że zaczęłaś dietę, trzymam kciuki abyś wytrwała :)

Filip siedział, siedział mi na kolanach, gapił się w tv, patrzę a on śpi. Także mam spokoju trochę. Wnerw mnie wziął na klienta, co postanowił nam nie płacić, bo jak sam wytłumaczył, nie ma pieniędzy, a najgorsze, że to rodzina i nic nie mogę zrobić :/.
Może ja się w końcu za siebie wezmę, umówię się do fryzjera, bo włosów nie układałam już tak dawno, że zapomnę jak to się robi.

Dzięki Evi. Trzymaj bo już chodzę po domu i szukam czegoś. Czytaj chce mi się słodkiego :)

No dziewczyny. ..wiosnę czuć z tymi zmianami. Mdla to cała przebudowe chyba szykuje ;)

Dziewczyny ćwiczące z Chodakowską, jak zaczynałyście, to dałyście radę cały ten trening na raz przejść. Wiem, że wychodzę na słabeusza, ale ja już po 10 minutach mam nogi jak z waty;) Przekonałam się w końcu do niej, zabieram się za ćwiczenie, a to nie takie łatwe;)

Mlody wlasnie padl po raz drugi dzis. 39,1 goraczki. Dalam syropek, piciu, ululalam i spi.

Widze, ze c oraz wiecej osob z Chodakowska cwiczy. Jakos nie mam przekonania. Co prawda ja chdoze n treningi siatkowki, ale to tylko raz w tyg, ew. co jakis czas mecz, ale to troche malo. Jestescie zadowolone z niej?

Bedac w ciazy postanowilam, ze jak urodze to zaczne oddawac krew. Minelo 10 mies od narodzin Rosomaka, 5 od zakonczenia karmienia piersia, wiec juz moge.
Wlasnie dostalam formluarz, ktory mam wypelnic i przyniesc na miejsce oraz date i godzine kiedy moge przyjsc. Zastanawiam sie, czy dam rade pojsc i zalatwic to wszystko z maluchem. Oddawalyscie krew? Dlugo trwa pierwsza wizyta? Godziny sa takie ,ze tatus w pracy, a ja nie mam z kim malucha zostawic.

Ostatnia edycja:
Ja jestem fanka Chodakowskiej... choć nie ćwiczyłam nic innego...

Zaczynalam od skalpela, ale dopiero po jakimś czasie bylam w stanie go dokładnie wykonać. Teraz uwielbiam turbo... tu pot się leje na maxa;)

reklama
ewcia, tez mysle, ze nie miala nic zlego na mysli i wiem, wiem - sama sie przekona jak to jest. Ja z reguly tylko kiwam glowa jak ktos komentuje zachowania malych dzieci, bo wiem, ze myslenie na ten temat sie zmienia... Ale mialam troche podly humor pod wieczor i jej tekst byl zbedny...
to szczypanie Olivii jest za kazdym razem jak ja karmie.
O odstawianiu od piersi mysle od czasu, gdy Olivia skonczyla 6 mscy, ale nie udaje mi sie. Narazie staram sie karmic jak najmiej w ciagu dnia, ale do usypiania za kazdym razem musi byc cycek. Od dzisiaj bede probowala bez... Jak wroce do NO to bede ograniczala karmienie nocne. Nie wiem co z tego wyjdzie. Narazie duzo placzu i piskow :-( Naprawde chcialabym juz zakonczyc karmienie. Nigdy za bardzo tego nie lubilam odkad mala zrobila sobie ze mnie smoczek.
Ja nigdy nie oddawalam krwi, wiec nie pomoge.
moda... nie mam na to czasu. Zakupy z Olivka nie wchodza w gre- za duzo szarpaniny i nie umiem sie skupic.

Do góry