reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Hej, hej;)
U nas noc o dziwo lepsza. Fifi spał rozwalony między nami a my baliśmy się ruszyć, ale spał, a to już sukces. Jutro spróbuję zasłonić całkiem rolety.

A dziś już po śniadaniu jesteśmy, a dziecko puszczone samopas;)
Ewcia, narzekałaś na brak spodni do latania po domu. Wczoraj przy okazji w Leclercu kupiłam Filipowi takie materiałowe gacie. Bez szału, ale tanie i do ciuchania idealne.

jesli chodzi o spodnie ja kupilam jaskowi na allegro z absami bo jak sie uwieszal piekarnika to odjezdzal i spadal na ryjek..
SPODENKI spodnie z ABS do raczkowania NOWOŚĆ 86 (3932482656) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
z reszta kupuje tez tam body BODY długi rękaw MANKIET ślicznie wykończone 86 (4013457390) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. bo sa tanie a dobre.. do kompletu kupuje tez te spodenki bez abs...uzywam albo do ciuchania po domu albo kompletu z bodem do spania jako pizamka

Hej dziewki ;)

Camel teraz mamy etap kichacza.
Zapuscilam krople gotuje wode na inhalacje ala Mdła i zobaczymy co z tego będzie.
Po trzeciej pobudce trafił do nas. Nie wiem co to u niego za tradycja, od kilku tygodni juz ze przed 6 się przebudza i pyrga po łóżku, buczac przy tym. Na kadym boku, wszedzie, na mnie, na m. Zmiana pozycji co 3 sekundy. Dopóki nie wezmę go na ręce. Uspokaja się a ja jeśli nie chcę stać, a nie chcę, bo chcę spać! :) muszę iść do niego na fotel. I tam na mnie dosypia. Dziś do 7 i tylko dlatego ze przekonana ze spi twardo położyłam do łóżeczka. A on...prawy bok, lewy, centrum, oczy i płacz :) to nie to że katar bo tak od kilku tygodni jest. Macie jakąś teorię?

Mi katar przeszedł, właściwie to go nie było. Kaszle teraz. Kurna jak zwykle, m. umierajaco chory na katar przez tydzień, nie dotykać go nic nie chcieć i się wylizal, a Ty babo teraz sama chora z chorym dzieckiem daj sobie radę. Szlag!

Fifia dzięki za cynk. Miałam jechać dziś do Olimpu oddać bluzki do Mohito ale chyba nie będę się wyrywać. Muszę sprawdzić rozwój kataru bo jutro przecież basen.

Camel, to chyba zrobiłaś sprzedawcy reklamę, bo Filip też się ślizga przy piekarniku, to się skuszę.
Ja muszę się wybrać na polowanie na ciuchy dla siebie, bo nie mam kompletnie się w co ubrać. Już wczoraj mi się tunika rzuciła w oczy, ale lazłam z wózkiem, mężem i dwiema siatami;) Muszę się na spokojnie wybrać, bo jak latam na szybko, to potem w domu się okazuje, że wydałam kupę kasy, nataszczyłam kupę ciuchów do domu, a nic się nie nadaje.

Ha;) Małżonek do mnie zadzwonił i stwierdził, że dziś nawet po głosie słychać, że lepiej się czuję;)
Ale pogoda troszkę mnie wkurzyła.

Ostatnia edycja:
No właśnie ja tak ostatnio w tym olimpie się znalazlam bo na przeciwko u ortopedy byliśmy więc z wozkiem tez nie mierzylam tylko brałam. Grzecznie spytalam, miesiac na zwrot to mozna szaleć. Dwie bluzki na lato się nadadzą. Niestety z nowej kolekcji. Te dwie wyprzedazowe niestety nie :( a szkoda bo tańsze.

U nas wczorajszy wieczor katastrofa... Mloda darla mi sie do ucha przez pol godziny az skapitulowalam. Pomyslalam, ze jak nie chce spac, to nie - nie bede jej zmuszac. No i nie spala do 23. Moj plan kapieli i zrobienia sobie malego, domowego spa, zakonczyl sie szybkim prysznicem. W nocy 5 pobudek, darcie buzi, bo przeciez cycek musi byc i moj nerw, bo ostatnio chodze ciagle zmeczona i te nieprzespane noce nadszarpuja mi nerwy. Olivka przy karmieniu zawsze mnie szczypie i szarpie (Wasze tez tak robia??), w dodatku ciagle mnie gryzie!! Niekiedy mam ochote ja wsadzic w jakis kaftan, zeby nie mogla sie poruszac przy cycku. W dodatku ostatnio wyprawia jakies akrobacje przy jedzeniu i tak mnie kopnela w prawa piers, ze do teraz mnie boli...:/ no i pobudka o 7 mimo takiej zrypanej nocy... O co chodzi... Przeklinalam w myslach cala noc i grozilam jej, ze jak tylko wrocimy do NO to: zero cycka na noc, pakuje ja na kazde spanie do lozeczka i mam w d*** jej ryki!!
W dodatku siostra mnie troche podkurzyla, bo wczoraj zasugerowala, ze moze Olivka ma adhd!!! A wnioski wysunela poprzez obserwacje swojego noworodka, ktory je i spi, z moja 9- miesieczna, ciekawska, ruchliwa, wszedzie wchodzaca, wszystko dotykajaca istotka, ktora ma problemy ze spaniem...:( przykro mi sie zrobilo...
oby reszta dnia byla bardziej pozytywna...

Ja sobie chyba w weekend zrobię rundkę po galeriach. Oleję raz zakupy dla Filipa i pomyślę o sobie;) No może jeszcze o M., bo on też, jak ma sobie coś kupić, to nieszczęśliwy jest, ale na zakupy łazić lubi więc i jego trzeba troszkę poubierać;)
Cholercia, ale nawet nie mam pomysłu do jakich sklepów by się udać;)

Ja sobie chyba w weekend zrobię rundkę po galeriach. Oleję raz zakupy dla Filipa i pomyślę o sobie;) No może jeszcze o M., bo on też, jak ma sobie coś kupić, to nieszczęśliwy jest, ale na zakupy łazić lubi więc i jego trzeba troszkę poubierać;)

reklama

Do góry