reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

grupę stworzyłam...kto chce należeć i oczywiście udziela sie na forum i jest z nami blisko wyślę zaproszenie..niestety tylko czytającym lub będącym od święta zaproszeń puki co nie dostaną...no chyba że zadecyduje reszta dziewczyn o przyjeciu takiej osoby
Nie bede stwarzac głupich regul ze min 300 postów itp... to sie widzi i wie kto bedzie do tej grupy należał...
Zatem chętne dziewczyny przesyłajcie mi na priv wiadomość z chęcia dołączenia a ja w miarę możliwości powysyłam zaproszenia...

reklama
Zeby zdjecia widzieć trzeba się zarejestrować i zalogować. Wiem że to nie problem ale też nie każdemu się chce. Z drugiej strony jak ktoś zdeterminowany to wszystko znajdzie, nawet "po trupach".
Camel ma dobry pomysł z tą grupą. Fajnie byłoby zobaczyć pozostałe majowkowe dzieci.

No i dobrze. Korzystajmy z publicznego forum żeby "żyło" ale dobrze mieć możliwość na jakąś prywate w razie czego.

Filipia żyjesz czy zostalas dobita przez prozę życia?

Ostatnia edycja:
Zatem powysyłam zaproszenia..jeśli ktoś nie dostanie bo być może zapomne lub omyłkowo ominę to się przypomniec najlepiej na priv...jeśli ktoś nie chce należec poprostu moje zaproszenie zignorować :)

Ewcia, żyję, ale padam na pysk. Polazłam do babci, a tam pączków brak, dobrze, że blisko piekarnia, to M. kupił i pożarliśmy po dwa. Odżyłam trochę po tym spacerze. Potem posiedziałam z Filipem zamknięta w pokoju, bo małżonek pobierał nauki i nie można było o przeszkadzać. Myślałam, że uda mi się jeszcze skorzystać z mężowego poczucia winy i zakupić sobie jakiegoś łacha, ale mnie źle zrozumiał i skończyło się na hali w markecie;)

Filip znowu odmówił kolacji, a ja już mam niepokoje, jak to będzie z nocą. Mam lęki na samą myśl, że zasnę, bo zaraz coś mnie obudzi.

Jejciu ja was czytam i czytam i coś nie w temacie jestem... ale ja zawsze miałam problem z czytanuem ze zrozumieniem;)

Moje dziecie zdrowe jak kon albo lepiej jak ryba... tatko w końcu wędkarz jest... zębów u niego nie widać nawet zaczerwienionego nie ma... dobrze sie dało mu popatrzec, bo się rozdarl u tej lekarki na samym wstępie i skończył dopiero jak wyszlismy

Wiem dziewczyny, z jednym dzieckiem jest trudno a co dopiero z większą ilością;) ale jednak dzieciaki się lepiej rozwijają w swoim towarzystwie. Dzisiaj byli u nas szwagierka z dzieciakami... i Wojtka wcielo... ganiał za nimi... rozglądał się... dwulatka go zabawiala... dziecko anioł zero ryku, wiszenia na matce... nawet mu któreś trochę pączka przemycilo. Extra było na nich patrzeć, ale ja juz chyba nie odwaze się na kolejne.

Dobra zmykam... 4 odcinek leci;)

a moj jeszcze nie spi...szaleje w kojcu///ja ogarnelam jego rzeczy w szafie ..matko ile rzeczy do wyniesienia a on jeszcze w nich nie chodzil..kurcze to byk jakis nie dziecko...ubieram go w rzeczy 12-18..mam nadzieje ze zwolni ten wzrost bo co kogo nie spotkam to kazdy sie pyta czy juz mowi..a ja na to przeciez on ma 9,5 miesiaca...i konsternacja...tak? a ja myslałam ze ponad rok...nosz kurna...

Ogarnęłam chałupę i juz zaczęłam się cieszyć na wieczorną rundę z wami, a tu bach! Pobudka z rykiem. No ale pitualanko i śpi znów. Zobaczymy ile.

Camel to Ci powiem w szoku jestem tez. Myslalam ze oni podobni wielkościowo ale my jeszcze w 9-12 wchodzimy. I nawet jestem zaskoczona ze juz długo w tym rozmiarze chodzi, bo poprzednie zaczynał miesiąc wcześniej niz metka przewiduje. Jak dobrze pamiętam to ten rozmiar zagościł u nas po świętach BN. Czyli zaczął ósmy. No, to już dwa miechy chodzi ale w bodach jeszcze trochę miejsca jest. Cierpię tylko na brak dresow. Przecież dziennie go 3 razy przebrac trzeba, a z rajstopami juz sobie nie radzę bo ten nie usiedzi. Poza tym mam tylko 2 pary z ABSami ;) i to z HM, ktore też mnie rozczarowaly. Jakies takie nogawy długie ze dziecko idzie a za nim ciągną sie stopy... jak do tej pory najlepsze były z pepco ale one już za ciepłe.

ewcia..ja uwazam ze rozmiar rozmiarowi nie rowny, wiekszosc ciuchow mam z Irlandii i tam rozne z rozmiarowka...irlandzkie najczesciej nosi 12-18, choc zdaza sie i 9-12, polskie zaczal teraz 86 bo np body 80 sie juz ciagna...natomiast spodnie jeszcze 80, a niektore dresy nawet wejdzie 74..zalezy jaki producent...

Ja pozarlam trzy paczki a potem jeszcze nalesniki na slodko w nalesnikarni...z mlodsza siostra bylysmy. Spotkanie udane, Olivka usmiechnieta od ucha do ucha non stop, tylko spac nie chce...to jest nadal masakra! Ryczy przy usypianiu jakby ja obdzierali ze skory. Juz sama nie wiem jak ja usypiac...

reklama
witam

a ja nie zjadlam pączka, bo nie.... dzis mam doła...mega doła... poryczalam, sie powkurzałam....teraz przemyslam i mam nadzieje, ze przejdzie
dzieci chore, marudne

dzieki ze jestescie, a ja choc nie jestem tak czesto jakbym chciala, ale jestem :)...choc od czasu do czasu

Do góry