reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
He he no sprzatania jest sporo... ja rozkladam na podłogę duuuzy recznik, krzeselko mam z ikei wiec je plucze pod prysznicem a dziecko pod zlewem;) miski mam z przyssawkami wiec troche mu zajmuje wyrwanie jej. A z jedzeniem jest roznie...według blw dziecko je samo tyle ile potrzebuje, no ale ciezko sie powstrzymać skoro inne dxieci zjadaja cale sloiczki itd. wiec go dokarmiam. On łapkami pcha swoje do buziola a mama łyżeczka cos dorzuci;) ale nie zawsze, to zależy czy coś lubi, bo jak nie to wypluje od razu...
dzieki temu nie rozpycham mu żołądka i moze nie będzie się tak meczyl z jedzeniem jak mama...

To mój ma worek po ziemniakach ;)
Durna jestem. Latam myc rece zeby dziecka nie zarazic a przed chwila oblizalam lyzke i mu nią podalam serek. No tylko baranka sobie strzelić ...wrrr

Mdla wlasnie odpalam ekspres i zamierzam wciagnac zestaw tlustoczwartkowy ;)

A no i godzinę temu powinnam była zjeść drugie śniadanie. Cholerka no

Ostatnia edycja:
Malizna w porownaniu z Mloda jest kluseczka.Ale nigdy mi nie zjadla calego sloiczka!A wy mi tutaj,ze jeszcze kanapka z szynka dopchniete :-D Ale Malizna zawsze posilki konczy w moim dekoldzie wiec tak naprawde nie wiem ile zjada.Grunt ,ze ma energie-czesto nadmiar;-)

Bo Mdła inna sytuacja jak wiesz ze masz w cycu. To wiesz ze dziecko jesli nie zje to się tylko napije. Generalnie samo zaspokoi swoją potrzebę.
Ale fakt faktem że ostatnio i my z duzym sloiczkiem nie dajemy rady. I jakos to drugie sniadanie owocowe tez bez szału. Moze z pół zjada. Dlatego za godzinke mama kanapeczka dopycha :)

Ale u nas dzis sliczna pogoda...spacerujemy

Załączniki

• 1393501653608.jpg
    1393501653608.jpg
    36,8 KB · Wyświetleń: 30
  • 1393501674004.jpg
    1393501674004.jpg
    36 KB · Wyświetleń: 26
My już tez po spacerku i zakupach pogoda w Bieszczadach piękna w słońcu 16C aż mi gorąco było mała ubrałam w kombinezon body i rajstopki myślę ze jej tez gorąco było ,kupiłam mojemu m 4 pączki żeby nie było :) ,ze zła babę ma :)

Evi - jakby jakiś chlop powiedział ze Ty zla baba to ja sama przyjadę nawkladac mu patelnia.

Wiolonczela Aneta mówcie. Niech te co planują więcej dzieci wiedzą z czym to sie je.

Ja też ide. Spalam paczka :)

Ostatnia edycja:
reklama
U nas też pieknie ale spacer autem będzie bo do lekarza jedziemy. Potem do pracy wpadne i dam dziewczynom troche ciastek.... może pójdą im w cycki a nie w biodra;)

Owsianke robie na zwykłym mleku UHT. Alergii nie ma, a poza tym takie mleko to nie mleko... bardziej biała woda.

Do góry