reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Ja aż tak ma funkcjach forum się nie znam, wiec nie wiem co to grupa ;) zajrzalam tu przypadkiem, siedziałam w ukryciu, w końcu klepnelam dwa słowa i tak jakoś mi się tu spodobało.

Zdjęć dziecka się nie boję, w końcu jest śliczny :) ale tez wiem ze jakby ktos bardzo chcial to po nitce do klebka znajdzie kazde moje słowo. I to może być wykorzystane przeciwko mnie ;)
Głupio byłoby zrobić z tego krąg tylko dla wtajemniczonych bo fajnie jak dołączają kolejne dziewczyny a znowu gadać tylk o o gównie drewnie tez źle... nie wiem, jak ktos ma jakis pomysł jak mozemy się blizej poznać to gadać :)

Filipowa drzemaj bo pozniej pogoda sie poprawi i nie bedziesz mogla bo bedziemy na spacerach :p

Ale gardło mnie napiiiiii.

Aha Elajar to nie to ze mamy czas. Ja korzystam z telefonu wiec jedna reka mieszam zupę u nogi mam uczepione dziecko a druga piszę, albo tu pisze a tam zapodaje kanapkę do dziobka. Z tym ze Ty masz trzy takie dziobki do zakorkowania wiec nie dziwie się ze czasu niet. Nawet jak babcia wpadnie "odciążyć" ;) i ja tez kocham słodycze :/ a miłość tą mam wypisana na metce rozmiarowej moich ciuchów :/

Ostatnia edycja:
reklama
Hej Dziewczyny.
Dziś noc poniżej jakichkolwiek norm. Budził się co 45 minut. Jak się nie budził, to przewracał się z boku na bok. Jestem nieprzytomna, nie wiem, jak dziś dam radę. Zaczynam się już bać, że mi w końcu puszczą nerwy.
A miałam genialny plan. Mieliśmy dziś wybrać się rodzinnie do babci, bo babcia pewnie paczki zrobiła. Taka nasza coroczna tradycja. Ale Filip obudził się o 5.30 i nie da rady upchnąć mu jednej drzemki, jak tatuś wróci, to pewnie będzie spał, a potem M. ma grecki, jak skończy, to będzie za późno się ruszać. Jeśli nic się nie zmieni, to będę musiała obejść się smakiem.

Hej Filipia.
Dzien dobry.
My tez juz od godziny na nogach. Sama matka od jakis dwóch. Kutfasil sie z boku na bok i płacz więc wzięłam i wstalam a on mi na rękach znów spać. Tak to z nim ostatnio nad ranem jest. Spi tylko na rękach. Wtf?? No tylko tyle ze dzisiejszej nocy spał do 4 jednym ciagiem. A może i się budził po północy, jak zwykle ale nikt go nie słyszał.

Ja na pierwsza drzemke smigne do Lidla. Mam kawalek piechota to i spacer sie zaliczy. Musze mamie kurtke joggingowa kupić ;)

A no właśnie. I dokupić co nieco do dietki. Evi od jutra toz to dzisiaj tłusty ;)

Ja mam kaszel....

Cześć dziewczyny ,ja też już od 5:30 na obrotach mała od kilku dni budzi się o tej porze tyle szczęścia ,że za jakoś godzinę będzie pierwsza drzemka a ja sobie po ćwiczę jak co dzień (zawsze ćwiczę kiedy ona śpi ).
Ewcia tak dziś jest tłusty czwartek ,ja nie jem pączków cały rok i nie zamierzam jeść ich dziś
1 pączek ma 200 kal a z lukrem i posypką ok 300 wole zjeść coś innego bardziej sytego po czym nie będę zaraz głodna a pączek to najgorsze połączenie tzn węglowodanów i tłuszczy (w kupowanych pewnie tłuszczy trans ).

U nas tez pobudka co godzine..i tylko cyc...jak sie wkurze to odstawie i sie skonczy wstawanie do cyca..a potem odsypia po 2 h w dzien...

Hehe Evi oczywiście masz rację. Nie ma wytlumaczen. Ja tez jakos nie przepadam za paczkami. Sporadycznie zjem. Ale w tlusty czwartek sa wieksze szanse ze aie trafi na świeże. Bo tylko takie są dobre.
Kurcze najgorsze ze wstają bo wyspani a pozniej jeczenie i wszystko na nie i na płacz. Wisi ci takie u nogi ze nawet tego sniadania nie zjesz.

No to mój małżonek pojechał po całości. Powiedział mi właśnie, że to moja wina, że on mi w nocy przy małym nie pomaga, że nigdy nawet nie spróbował go uśpić, bo sobie wymyśliłam karmienie piersią. Ja z tymi cyckami tyle się ocierpiałam, wyglądam ja Quasimodo, tylko z garbem z przodu byle by tylko karmić piersią i na takie docenienie zasługuje. Opadłyby mi cycki, gdyby nie to, że już dawno to zrobiły.

reklama
Dzień dobry

Widzę, że Wojtek na indywidualiste wyrasta;) u nas noc bajka, pobudka o 8.30 i wlasnie jemy sniadanko.
Może to zasluga tej Camili, a może mial maly kryzys a ja go faszeruje nie potrzebnie, nie wiem...
Do nas dzisiaj na paczki przychodzi szwagierka ze swoją trojeczka, wiec bedzie sie działo. Wojtek w koncu jakieś dzieci zobaczy, bo przez ta ospę izolacja była.

Z tym sniadaniem to jest tak, że mi Wojtek zwędził dużą łyżkę i musze jeść jego małą... moje dziecko pokochało owsianke:D

Filipia ja to bym focha strzeliła... to niech usypia daj mu butle i niech potatusiuje... ale z tych facetów to bezmozgi są...wrrr...

Ostatnia edycja:
Do góry