reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
k.a.j.a, fasolę jej posadź, to się fajnie obserwuje:tak:

Załączniki

• DSCN2886.jpg
    DSCN2886.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 17
Witam sie w sobote .Ja dzis o 10 wstalam tak mi sie super spalo :-),ale tez sie nie lenilam potem ...kurze starlam ,podlogi umyte w sklepe tez juz bylam tylko kubki sobie nowe kupilam bo stare to tragedia o 17 jedziemy z m na zakupy spozywcze i juz nigdzie sie nie wybieram ;-).Eklerka-golabki pycha ,ja swoje pierwsze z wykalaczkami zrobilam ...nie ugotowalam kapusty wiec twarda byla i golabek sie rozwalal to go patyczkiem :-D:-D m prawie go zjadl ...teraz troche lepsza zemnie kucharka 9 lat w kuchni to musialam sie nauczyc .

wróciłam z pracy, obiad się gotuje, ja sama w domu więc lecę się wyłożyć i poczytać:) a potem szarlotka z kruszonką:)))) M. w pracy do 17 więc mam spokój. Kurde 14:30 a ciemno już jak w dupie;/ nie nawidzę jesieni. Poza tym am mega faze na jogurty - ma tak ktoś?:)

wróciłam z pracy, obiad się gotuje, ja sama w domu więc lecę się wyłożyć i poczytać:) a potem szarlotka z kruszonką:)))) M. w pracy do 17 więc mam spokój. Kurde 14:30 a ciemno już jak w dupie;/ nie nawidzę jesieni. Poza tym am mega faze na jogurty - ma tak ktoś?:)
Jogurcik bardzo zdrowy ja jem od poczatku ciazy tylko zeby nie przytyc biore te malo tluszczowe

Też bym sobie poleżakowała, ale nie jest mi to dziś dane.
A jeszcze Iggy zapowiedział, że Garfilda będzie wieczorem oglądał. Więc pewnie zlegnę dopiero jak on zaśnie :-(

Kinga, nie powinno się jeść odtłuszczonych jogurtów, ani pić odtłuszczonego mleka, bo tyje się głównie od węglowodanów, nie od tłuszczu ;-) Tłuszcze przyczyniają się do wydzielania hormonów i pomagają przyswoić witaminy z pożywienia! ;-)

reklama
Zapominajka, beztłuszczowy nabiał jest bezwartościowy. Tak samo jak wszystkie produkty light. Nabierałam się na ich "cudowność" przez parę miesięcy, a później zaczęłam czytać i już nigdy więcej nie sięgnęłam po NIC z napisem "lekki", "light" itp. Oprócz coli :-D

Jogurtów nie lubię. Jeśli już, to TYLKO naturalny, szkoda mi ładować w siebie puste kalorie z dosładzanych jogurtów owocowych. Teraz się biję w łeb, że jadłam przez wiele lat. Brr.

Do góry