reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

reklama
Za mną Trylogia nie, ale mam ochotę na W pustyni i w puszczy :-D
A Sagi o ludziach lodu nie przeczytałam całej.

Zjadłam potomkowi żelka i ten głupek koniecznie górą chce wyjść :-(
Perełko koniecznie wrzuć fotkę maluszka, bo my prawie na tym samym etapie, już pewnie sporo będzie widać :tak:

Cześć dziewczynki :-)

Byłam dzisiaj u gastrologa, bo choruję na wrzodziejące zapalenie jelita grubego od 14 lat.... Jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży to ginekolożka kazała mi odstawić wszystkie leki na jelita i umówić się do specjalisty. Niestety lekarz stwierdził, że to bardzo źle, że kazano mi odstawić leki... bo po pierwsze moje leki wcale nie wpływają na płód... a po drugie normują mój stan, a co za tym idzie przejdę wszystko bardzo łagodnie...

Pocieszył mnie, bo bardzo mały odsetek dzieci matek chorych na wzjg odziedzicza tą chorobę... tak więc jest szansa, że moja dzidzia będzie zdrowa... ;-)

Ostatnim czasem strasznie źle się czułam, i tak sobie postanowiłam że jak pójdę do gin. to poproszę o kilka dni l4, a tu mdłości jak ręką odjął, od dwóch dni czuję się super:), mam tylko nadzieję, że po wizycie nie wrócą złe dni:no:
Co do czytania książek to jak już zacznę czytać to nie znam umiaru, poprostu pochłaniam... ale niestety ostatnimi czasy nic nie czytałam bo jak wezmę jakąś książkę do ręki to mam wyrzuty sumienia... ano dla tego, że powinnam pisać pracę mgr. a nie zawracać głowę przyjemnościami i takim to oto sposobem nie napisałam pracy mgr bo nie mogę się do tego zabrać, choć materiały ju ż wszystkie mam i nie czytam książek.:crazy:

Sun7 to super, że udało Ci się tak szybko dostać do specjalisty. Ogólnie dobre wieści :)

Ostatnia edycja:
hej Kobiety,
ja właśnie też ostatnio zaniedbałam książki;/ w sumie chociaż siedzę w domu to nie mam za dużo czasu na takie rzeczy. a dzisiaj jest wielkie pakowanie, powiem Wam ,że tymi moimi mdłościami nie jest to prosta rzecz, ale jednak perspektywa własnego mieszkania dodaje trochę sił:-) tak więc siedzimy nad workami i kartonami i zajadamy sie hallsami:)
któraś pisała czy mamy typy co nosimy pod sercem, no więc ja zawsze marzyłam ,żeby mieć syna, mój M tak samo, a ja mam nie odparte przeczucie ze to kobietka :) po ostatnim usg wiemy ze na pewno jest jedno serduszko, więc bliźniaki itd nas ominęły:) w sumie nie jest już istotne czy chłopak czy dziewczynka ,ważne żeby się dobrze rozwijało i było zdrowe:)
ja też chęci i sił nie mam, ale to już jakieś dziwne się robi, wstaję rano, muszę coś przegryźć jeszcze w łóżku, bo inaczej moje mdłości nie mają granic, poleże po przebudzeniu kilka minut, idę się ogarnąć i już jestem zmęczona.I najchętniej by tylko leżała ,spała i się obijała,a tu się tak nie da,więc co dzień próbujemy się jakoś naergetyzować :)

Aśka no do tego specjalisty terminy najbliższe są w styczniu... ja dostałam się wcześniej, bo okazało się, że mamy znajomą w rejestracji takiej przychodni... :-)

Witam
Wlasnie zamierzam troche odpoczac moje dziecko zasnelo, po dzisiejszych eskapadach, mialam droge przez cale miasto na poczte, sprzedalam stary sprzet przez allegro i trza bylo wyslac, za to przyplyw gotowki sie trafil:-D

Co do czytania, to ja tez glownie w pociagach i tramwajach czytalam, teraz czytam przed snem, bo w ciagu dnia to tylko bajki z pociecha hehehehe:-D. "Igrzysk Smierci" nie czytalam ale 2 dni temu ogladalam film, ja ostatnio wogole wiecej chyba ogladam niz czytam, o przepraszam czytam ale bardziej literarure fachowa. Kiedys kupowalam wiecej gazet bo i Charaktery i Nathional Geographic" czytywalam namietnie, no i Wiedze i zycie i takie tam a juz jak bylo o ewolucji to wogole, to kiedys byl moj bzik hehehehe.

reklama
Do góry