reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

Elajar swietnie, ze juz w domu, teraz z dnia na dzien bedzie lepiej, zdrowka dla dzieciaczków.
my z małą juz u moich rodziców, rano m nam spakował samochód i pojechalysmy, a on do nas dojedzie jutro wieczorem.
jak tam przygotowania świąteczne? Ja zrobiłam szarlotkę, i pieke babki, potem zalegam i odpoczywam

reklama
witam ponownie

jak dobrze juz byc w domu :)
strasznie tesknilam za dziewczynami moimi

T. ogolnie juz ok, choc jeszcze mu troche zmian w plucach zostalo, mamy antybiotyk jeszcze i inhalacje, wiec licze, ze bedzie ok
I. tez z zapaleniem oskrzeli na antybiotyku....w sumie to juz jutro konczy
A. troche pokaszluje, ale jest dobrze

w szpitalu okropnie, warunki dla matek koszmarne, pospalam sobie na podlodze....teraz to docenie moje łóżko....
ciasno, bo strasznie duzo dzieci choruje....zapalenie pluc, oskrzeli, krtani, angina, zapalenie ucha....dzieci w wieku od 1 m-ca do nastu lat....masakra

w nast tyg musimy pokazac sie do przychodni na dokladne osluchanie, wizyte z T. u laryngologa musimy przelozyc

zastanawialam sie jak dzieciaki zareaguja na siebie, przeciez maluchy nigdy sie ze soba na tak dlugo nie rozstawaly.....I. podeszla do T., przytulila sie, a potem jak gdyby nigdy nic ruszyly do zabawy....natomiast A. pół dnia tulila T. i mowila ze kocha.....poryczalam sie normalnie

u nas w tym roku swieta bez rewelacji....mama przywiozla ciasto, upieke jakies miesko jutro albo w niedziele....pomalowalysmy z A. jajka dzis, jutro zaniesiemy swieconke
przyjedzie tesciowa i tyle....my nie ruszamy sie nigdzie....gosci tez nie zapraszamy, bo wszyscy z dzieciakami, a nasze przeciez jeszcze na antybiotyku.....

a urodziny teraz zrobimy symboliczne, a jak juz wszyscy beda zdrowi to zaprosimy gosci :)

ciesze, sie bardzo, ze blizniaki moga razem swietowac urodzinki, bo zapowiadalo sie, ze nie bedzie tak różowo

ide spac, bo trzeba odespac :)

Dobrze ze wszystko dobrze sie skonczylo...a szpirale niestety jeszcze nie przywykly do tego ze trzeba wykonac jakies zmany by wszystkim pobyt w szpitalu umilic...jakby na to nie patrzec i tak rodzice swiadcza przsluge i gwarantuja opieke nad dziekiem..

Witajcie. Wesołych Świat.
Własnie skończyłam z ciastami , mamy mazurka migdaowego , chałwowego, dwa torty, babeczki rafaello, tylko teraz nie wiadomo, kto to bedzie jadł, bo generalnie nie wiem jak spędzam święta,chciałam jechać do mojej mamy, ale mały non stop ma gorączkę więc odpada. Teściowa stwierdziła, że kązdy ma stół u siebie i niech sobie sam robi, zawsze schodziliśmy do niej i tam wspólnie jedliśmy śniadanie, ale oczywiście nie dziwię sie jej , bo sie urobi przy tym, po tym jeszcze sprzątanie po nas i zmywanie, więc jak najbardziej ją rozumiem , więc szykuje sie na zrobienie sniadania u siebie, aczkolwiek mysle sobie, że teściowa rano, po nas przyjdzie, byśmy zeszli do niej, i wtedy mnie ch,,,,, strzeli i powiem szczerze, że nie wiem , czy zejdę, tym bardziej, że mój chłop będzie w domu dopiero koło 10. U mnie jeszcze zostało zrobienie porządku, ale to chyba jak dzieci pójdą spać, bo wcześniej nie bardzo sie opłaci. Pogoda Bożonarodzeniowa, biało, zero klimatu Świąt

u mnie ciasta prawie wcale tylko babki i sernik bo potem sie wyrzuca.
salatki zrobione, chleb sie piecze...
jeszcze tylko jedna babke dla sasiada zrobie i w sumie koniec kuchni...ogarnac reszte mieszkania...zmienic posciel i finito...jeszcze dyean zaprac bo jasiek chlewnie z niego zrobil...

hej mamusie , mam chwile czasu w tej całej gonitwie wiec korzystam na napisanie życzeń dla was : Radosnych, spokojnych Świąt Wielkiej Nocy ,spędzonych w gronie najbliższych .

U nas święta bez planu ,na pewno w poniedziałek pojedziemy do moich rodziców a jutro to nie wiem pewnie zjemy śniadanie we trójkę ,bo do teściów nie chodzę (wieczny konflikt trwa).

No i chciałam się pochwalić kupiliśmy dom :-D jesteśmy w trakcie remontu myślę ,że za 2 tyg się wprowadzimy .

Wiolonczela - dałaś czadu z tymi ciastami ja zrobiłam tylko dwa babkę cytrynowa i takiego przekładańca .

Elajar - super ,że jesteście już w domu ,zdrówka dla was .

Ostatnia edycja:
jutro 2 latka :)

Wesołych Świąt Dziewczyny!!!!!!!!!!!!!!!!

evi- gratuluje wlasnego domku :)

ja z A. dzis zanioslam swieconke, potem troche dzialan w kuchni, ale tylko troszke.....bo goscimy tylko tesciowa

Evi gratulacje domu:)
Eajar zdrówka dla maluchów, no i widzę , że oficjalnie zaczynasz drugoroczne obchody narodzin naszych pociech. Sto lat,
a tak poza tym to kiedy to minęło ??? nie wierzę, że to już dwa lata

reklama
Hej Kobitki ;)
Ja na chwilkę, bo dzieci jeszcze śpią, ja jeszcze robię jajka w tarcie i zaraz się zbieramy na śniadanie do babci;)
Wesołych Świąt!!!

Do góry