reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Też mam takie wrażenie.
Wczoraj noc była fajna, a dziś powrót do normy. I od rana marudzenie. A przebieranie rano to jakaś farsa. Normalnie się z tym nie śpieszę, ale dziś wylał na siebie herbatę i trzeba było działać.

Ale ja pamiętam jeszcze czasy, jak mi wstawał codziennie o 5;) Ale wtedy był mało obsługowy. A teraz wstaje człowiek zmarnowany po nocy i nawet nie ma chwili, żeby odsapnąć, tylko zaczyna się gonitwa. Jak ja bym chciała usiąść na chwilę. M. się mnie wczoraj zapytał, czemu jak Filip idzie spać wieczorem, to ja się nie położę o 21. A bo mi żal tego czasu.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam się i ja ,u nas w noc ciekawie mała budziła się chyba z 4 razy nawet już nie pamiętam.
Mój m jutro wraca już do roboty ,a tak fajnie było ,niestety znów szara rzeczywistość :(.

Wiolonczela - dałaś rade ,dobrze ,że masz już to za sobą ,a nie dali ci specjalnej diety bo moja koleżanka miła robione te badania i wyszło ,że ma nadżerki i wrzody ,dali jej przykładowy jadłospis .

Aniazetka - super zazdroszczę ,ja mogę sobie tylko pomarzyć ,niestety wakacji nie będzie pewnie z 5 lat (cała kasę będziemy pchać w budowę domu ).

Z tymi ćwiczeniami bywa czasem ciężko ,ale jakoś daje rade codziennie z 40 minut ćwiczyć ,Ewcia to dałaś czadu 2 godz :).

Oj bo się pomyliłam ;) w planach mialam isc na dance i juz się nastawilam na kicanie. Wchodzę a tu maty, hantle mysle o co kaman? No i okazalo się ze pomylilam godziny, wiec godzinka TBC i zadzwonilam do m. czy dają radę, pozwolił wiec zostalam. Ale dzisiaj boli przyznaje. Ale taki ból to ja lubię. Martwią mnie tylko kolana i kręgosłup. Przydałoby się ograniczyć tarmoszenie dziecia ale jak jak on non stop za nogawke wisi. No nic nie moge zrobić jak na ręce nie wezmę. ..

Camel a Ty co tak nic z rana nie meldujesz?

Aniazetka dawaj jakieś zdjęcia

Ostatnia edycja:
Hej mamy,
Ewcia bo ja dzis zaganiana taka, rano zakupy, objechalam cale miasto, kupilam naklejku i pudlo na zabawki dla jaska w biedronce...
Potem wieszalismy polki w lazience..miedzy czasie obiad, potem przyszedl serwisant od zmywarki bo poszla linka podtrzymujaca drzwi..mlody sie na nich uwieszal i wlazil na nie...
Wozek jezdzi swietnie..mlody jak w raju..

Teraz zabezpieczamy szafke rtv bo mlody ładuje glowa w szybe bo chce sprzety z diodami swiecacymi dotknac dekodery itp a szafka nie zamykana wiec notorycznie rozlacza wszystko...
A tam szklana polka jest i w nia tak laduje...a jak przy niej stoi to robi szlif po kancie...a ostry jest i bedzie niedlugo wygladal jak Fifulec..
Zatem poswiecilam karimate moja do cwiczen i moskitiere zeby nie pchal lap do sprzetow...efekt dokumentuje..

Skonczywszy, moskitiera przyczepona, karimata owinieta, ciekawam ile to przetrwa...zapewne jasko rozbierze migusiem, jeszcze nie testowal...

Ostatnia edycja:
Juz

Załączniki

• 1394644767812.jpg
    1394644767812.jpg
    13,9 KB · Wyświetleń: 37
  • 1394644801151.jpg
    1394644801151.jpg
    13,4 KB · Wyświetleń: 36
No chetnie bym zjadla biszkopt...uwielbiam wszelakie ciasta i torty na biszkoptach....mmmmmm...marzenie bedacej na diecie...

Ale tu dzis cisza. Ide chyba spac zanim Jasko wlaczy syrene....jestem dzis bardzo zmeczona...

Ostatnia edycja:
Niezłe barykady. Mlody tez lubi w dvd pogrzebać.
A i na zmywarke tez wlazi. Nie kumam w ogole tej fascynacji. Chocby byl w przedpokoju to jak uslyszy klikniecie drzwi zmywarki to pedzi az mu sie spod kolan kurzy :)

Pogadalabym ale u mnie juz syrena.

Wiolonczela na jaka okazję tak pieczesz?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry