reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Maj 2013 :):)

No do jasneh...opisalam sie i wcielo....
Kooska..super ze dalyscie rade...gratulacje dla siostry...dzielna z ciebie kobieta i masz dzielna corcie... Jeszcze raz gratki..niech zdrowo rosnie...

U nas noc luksus...
Jedna pobudka o 2 druga o 5.30.... Wyspanam :-)

reklama
Dziendoberek

Kooska gratulacje... masz dzielna siostrę... i siostrzenca;) Odpoczywajcie...
Ciekawe jak Olivka zareaguje na małego teraz juz jest starszą siostrą:)

U nas w nocy slabo, mialam go oduczac wstawania a chyba przystawialam go co godz.:/ Odkrycie moje jest takie że on niekoniecznie chcial jeść tylko marudzil w łóżeczku. Dzisiaj powalcze

Miłego dzionka:)

Witajcie,

u nas dalej chorobowo. A jeszcze byłam wczoraj u mamy po atropinę dla starszego, no i już słyszałam wyrzut w głosie mamy, że dzieciaki chore przeze mnie bo za lekko je ubieram :no: Już raz w święta się ścięłam z ojcem o to. Aż dziwnie mi było bo to był pierwszy raz jak w ogóle coś śmiałam mu powiedzieć. No a wracając do ubioru to jak ja miałam go wczoraj ubrać, jak na dworze prawie 10 stopni, świeci słońce, wiatru nie ma, a on w kurtce zimowej, bluzce na długi rękaw, czapce, spodniach i rajtuzach? Dla niej to było za cienko ubrane... Tak, najlepiej w kombinezonie i tak do lata niech biega.

Kooska, gratulacje dla siostry... Ehh, kiedy to było.
Elajar, rób biznes z tego, masz szansę dorobić. Ja też coraz bardziej myślę o otworzeniu czegoś swojego. Chociaż żeby dorobić na waciki. Kilka pomysłów już mam, ale z realizacją gorzej. Nawet mama się śmiała ze mnie, że co z tego że mam pomysły jak nic nie wychodzi... no cóż nie każdy może być moim szwagrem co to zarabia miliony.

Juz po wszystkim :) synus siostry przyszedl na swiat o 18, wazy 3,7kg. Jestem dumna z niej!! To byl trudny porod, zakonczony wyciaganiem malego kleszczami, ale na szczescie wszyscy sa zdrowi. Bylam z nia caly czas. Olivka u babci wytrzymala 9 godzin beze mnie i cycka!!! Tez jestem z niej dumna.
A ja z tych emocji nie moge zasnac... Choc padam na twarz.

Gratulacje dla siostry :)

Kooska gratulacje dla siostry. Poród kleszczowy brzmi dla mnie jak horror dlatego tym bardziej gratuluje odwagi i siły. Dla was obu, jeśli przy tym byłaś.

Camel gratulejszyn przespanej nocy. Te nasze dzieci chyba wiedzą ze juz jesteśmy u kresu sił i wtedy opuszczają. Oby nie tylko na jedną noc.

My po baseniu. Z pół litra wody wypite ale dobrze było. Dzień się zaczął od spadku z kanapy...tatuś pilnował. .. :?

Aneta ja juz czasem rajtuzy odpuszczam...Ubieram podobnie i czasem mam wrażenie że mu za gorąco. Moja tesciowa tez często insynuje ze za slabo ubrany a jak do nich wchodzimy to rozbiera go do krótkiego rekawa, bo się zgrzeje. Jeszcze zeby u nich ciepło było, a tam blok juz nie młody, okna drewniane że palca w szparę włożysz, wszyscy w swetrach a Młody w krótkim :/

Hej mamusie, u nas noc całkiem dobrze do godz 4 później wzięliśmy mała do naszego łóżka bo się za dużo wierciła i spaliśmy razem do 7 .

Elajar - masz dziewczyno talent ,naprawdę ładnie ci to wyszło.

Ewcia- ja jestem po naturalnym porodzie bez znieczulenia i z nacięciem krocza ,ale moja siostra miała cc i też skarży się ,że ja boli czasami ,widzę ,że na bb większość po cc .

Z tymi kilogramami wcale nie jest tak łatwo najgorzej jest schudnąć ostatnie 2 ,ja nawet nie wiem kiedy poleciało 15 a te co sobie wymyśliłam coś nie za bardzo ,może dlatego ,że nie jestem szczególnie na diecie a niestety dieta to podstawa trzeba będzie znów przejść na dietę w moim przypadku 1800 kal .Camel ty dużo zapłaciłaś za swoja ?,jeszcze trochę i ja będę układać od października idę do szkoły ,ja raz byłam u dietetyczki z moja teściowa zapłaciła 200 zł za ułożenie diety i analizę składu ciała powiem szczerze ,ze żadna rewelacja ja lepszą sobie ułożyłam bardziej urozmaiconą .

Witam, witam;)

Kooska gratulacje. Musisz mieć wrażenia;)

Ewcia, kupiłam wózek;) Ale najpierw muszę potrenować zanim się wypuszczę w odległe tereny;)

Ja się muszę za siebie wziąć. Brzucha trochę stracić. Evi, Camel i każda ćwicząca i dietująca, mówiłam już że Was podziwiam. Ja jakoś się za siebie zabrać nie mogę. Oj czasem coś poćwiczę, ale to nie wystarczy. Nawet miałam ostatnio kupić tą Zumbę na kinecta, ale się zniechęciłam.

Aneta ja juz czasem rajtuzy odpuszczam...Ubieram podobnie i czasem mam wrażenie że mu za gorąco. Moja tesciowa tez często insynuje ze za slabo ubrany a jak do nich wchodzimy to rozbiera go do krótkiego rekawa, bo się zgrzeje. Jeszcze zeby u nich ciepło było, a tam blok juz nie młody, okna drewniane że palca w szparę włożysz, wszyscy w swetrach a Młody w krótkim :/

Moja to zmarźluch, w cieple jej od samego początku lepiej się spało. Więc jeszcze trochę pojeździ w rajtuzach. Starszy, jak tylko będzie naprawdę cieplej przerzuci się na skarpetki i lżejszą kurtkę. Super, znów jest okazja do zakupów :rofl2:

Młody śpi już od 2h? Ale odpoczywam od niego i jego wiecznych jęków.

U nas tez jeki wieczne, ale zęby wychodzą i to 4 jednoczesnie, od dwóch dni goraczka.
A blizna może boleć po intensywnych ćwiczeniach

reklama
Witamy sie i my.
Dzien mam do dupy.Moja mama oznajmila mi,ze na raziee nie zostanie z Malizna dopuki nie zrobie prawa jazdy :dry: Wszystko super tylko...nie zrobie prawa jazdy jesli nie pojde do pracy!To ci klops.Wsciekla jestem przeokrutnie.Dobrze,eze B nie ma w domu.Zanim wroci to ochlone troche...Nosz cos mnie trafi!Kolejny rok(ponad zreszta bo przedszkole od wrzesnia 2015!) ?! Nie ma mowy.Jakos to bedzie.Cos wymyslimy.Moze tez mamie sie odmieni.Ale jak ona taka niestabilna to ja nie wiem czy moge naprawde na nia liczyc????

Kooska gratulacje dla wszystkich dzielnych rodzacych i urodzonych!

Elajar zdrowka!Supere,ze Adas zostaje.Wierzylam,ze nie moze byc inaczej! Masz talent.Potrenuj,dopieszczaj i sprzedawaj ;)

Cwiczace i dietujace!Do boju!Ole-ole-ole-ole!Nie damy sie...jak tylko chorobsko pojdzie perecz! :-D;-)

Do góry