reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

a ja właśnie wqrwa załapałam!
knedle wyszły jak z dupy, wszystkie w złości wywaliłam do kosza, S. właśnie poszedł do sklepu po gotowe!

reklama
eklerkaa raz bliżej kości łonowych raz odbytu, chyba zależy jak się obróci... Kurde aż mi głupio że tak marudzę na biedne dziecko ale to jasne cholera bardzo boli O_O

Szefowa moja dzwoniła, dziś miała komisję dyscyplinarną i wygrała :) Nie zostanie zwolniona, w czwartek wraca do pracy ;)))

Sembo to super wyszło z szefową :-)

a ja doszłam do wniosku że te są skurcze które miałam do tej pory to były te na B co tyle się o nich pisało...bo od 2h mam chyba już te normalne,bo skubane bardzo bolą,ale nie są regularne,mam nadzieję że nie będą się teraz tydzień rozkręcać,tylko albo już albo niech spadają i na majówkę dadzą mi spokój!!!:wściekła/y:

czeeee..
ludy kochani ale mam zaleglosci na bb.
Dzielnie dzisiaj wyhospodarowalam czas zeby was nadgonic i opisac co u nas nylo i jest.Pisze post a tu...polozna srodowiskowa ze na patronaz przyjdzie za godzine.

Tak wiec mysle o Was.Moze uda siw mi cos naskrobac.teraz pisze z mala przy cycku.Kurde juz stracilam rachube kto w dwipaku a kto nie.Dobrze ze cirus na biezaco uzupelnia liste rozpakowamycj:-)

Braxtona - Hicksa w sensie? :D
Też mam w***** :/ Wszystko odnośnie ciągłego marudzenia nieczytających książek na to że im sie spojleruje serial ... Żadnej rozmowy nie można na temat książki przeprowadzić w grupie bo zaraz dzieciaki płaczą... Już nie wspomnę że grupa dotyczy książek a nie serialu ... :/
W ogóle jest masakra z czytanie czegokolwiek teraz, ludziom się nie chce, boję się że Polska się zmieni w USA niedługo gdzie większość społeczeństwa używa książek jako podstawek pod popcorn podczas oglądania Jerrego Springera.

Wysiadam już mała znowu mi robi jesień średniowiecza w macicy.

Ostatnia edycja:
Kamila1988 mój mąż ostatnio podobne miał wyjście, wrócił z zakrwawionymi ustami, wdali się całym towarzystwem w bójkę, tylko, że nie była aż tak że otarli się o szpital. Też powiedziałam, że ostatni raz wyszedł!

Zapominajka
nie strasz sen po 15 minut? Ojoj, życzę Ci żeby szybko się wydłużyły te Wasze drzemki.

ALG gratuluję synia, super, że masz już to za sobą!

Kora kciuki żeby dzieciaki szybko wróciły do zdrowia!! Bardzo współczuje natłoku problemów.

Ullana jaka zmiana planów, kciuki za powodzenie.

Kinga28 wow gratuluję wejścia w spodnie z czasłow z przed ciążowych!!!

Ja mam w domu arbuza, ale widzę, że przecież nie obajedzie się bez ananasa bo co druga mi smaka narobiła.

Edyta_o17 no to rzeczywiście śrenia ta Twoja wizyta, u mnie w szpitalu mówią, żę płytka paznokcia ma być widoczna do cc.

Citrus to mówisz że za 2 dni możesz rodzić, ok niech tak będzie :-)

Ja po wizycie zaraz opisze w odpowiednim wątku.

Sembo, nawet nie mów o idiotach nie czytających, bo jeszcze mnie się udzieli i całkiem ch*j mnie strzeli :wściekła/y: Dziś mam agresora, bo 5 marca wysłałam PIT, a wciąż nie dostałam zwrotu podatku :angry: :crazy: :no: :wściekła/y:

Faktycznie Kora ma nieciekawą sytuację. A przypomnijcie mi ile lat ma Zosia? Chyba na jej miejscu starałabym się pogodzić całe zło świata i każdego dnia na chwilę jechałabym do córci, a całą resztę czasu spędzałabym z nowonarodzonym. Sembo - hehe przypominasz mi mnie, w poprzedniej ciąży (pod koniec też wychodziłam z siebie) :) Teraz nastawiam się, że znowu urodzę po terminie więc na razie aż tak bardzo się nie wkurzam. |Chociaż odbieałam dzisiaj Milę z przedszkola(dwa tygodnie córa chorowała) a kobiety do mnie "Pani Kasiu, nie było Was tyle czasu myślałyśmy, że Pani już urodziła a Pani ciągle z brzuchem biega" a ja jeszcze prawie miesiąc... Nanulika - jeden nieudany obiad nie robi tragedii :) ja ostatnio na imprezę urodzinową córy chciałam zrobić roladę kokosową (nie wyszła!) andruta piszingera (nie wyszedł) i ciasto (też nie wyszło) i to dopiero był koszmar :D a z Ullaną jestem w szoku, bo JAK TO znieczulenie nie zadziałało??? Jaja sobie robią? Przecież są różne metody znieczuleń?! Edyta - ja nie wiedziałam o tym, że nie wolno malować paznokci do wszelkich operacji i przed operacją usuwania guzka wypindrzyłam się jak lala :) paznokcie w kolorek i dopiero na sali operacyjnej jak podawali mi już głupiego jasia dostało mi się po uszach, że mam je pomalowane. Ale generalnie zasnęłam i zrobili co mieli zrobić :D z drugiej strony takich lasek jest na pewno sporo więc powinni mieć w szpitalu zmywacz do paznokci ;-):-DTeraz jak już wiem, to nawet bezbarwnym nie maluję, żeby nie wkurzać białych fartuchów :rofl2: Cytryna - No to my już zapamiętamy, że rodzisz 1 maja :D Spróbuj NIE ;-):-D

ullana- oj to niedobrze ze znieczulenie nie zadzialalo, ale sa osoby na ktore nie dziala albo czasem zle zostaje wstrzykniete... ja sie jutro wlasnie tego boje ze nie zadziala, choc juz mialam tyle razy ze powinno, mi powiedziano ze gdy znieczulenie hie zadziala podadza narkoze... czego oczywisvie wolalabym uniknac

nanulika- dobrze ze w sklepie mozna gotowe kupic:-) ale nie dziwie sie ze nerwa mialas

reklama
Do góry