reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

eklerkaa nawet nie wiesz ile kasy! dzisiejsze czasy to katastrofa! NFZ nie pozwala na dwie rehabilitacje w jeden dzień bo wtedy jednej nie opłaci! wychodzi na to że jak chcesz się jakoś sensownie umówić to nie ma dla ciebie terminów! i albo za połowę płacisz albo olej sprawę! dlatego tak dużo dzieci jest "zaniedbanych i opuszczonych" w tej kwestii i rozumiem to, bo wielu rodziców zwyczajnie na to nie stać. ostatnie pół roku musiałam zrezygnować z rehab ruchowych bo są tylko do południa a M wtedy pracuje i nie ma komu. mam straszne wyrzuty jak patrzę na dominia stopy- duże palce normalnie chowają mu się pod stopę a pięta wychodzi z zewnętrznej strony!! jak urodzę to zostanie tylko maj i czerwiec bo w wakacje generalnie martwy czas na ćwiczenia więc trzeba będzie znów płacić. logopedę do domu też mam ostatni rok i potem prywatnie- a każde to ok 60zł za spotkanie!!!

jakoś dajemy radę i staramy się nie oszczędzać na tym bo 2 lata uczyłam małego chodzić i nie chcę tego zaprzepaścić a nasz cel nadrzędny to żeby mówił bo chcę mu zaoszczędzić szkoły specjalnej i na to to od gęby sobie odejmę a dam jemu!!!

och kessy nic nie mów bo zacznę żałować że M jedzie a nie ja! córcia marzy o dinozaurach a jak jej powiem o fokach to mi nie daruje!:tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Kartagina - naprawdę bardzo mi przykro i znowu się rozryczalam. Jak dużo dzieci cierpi i strach myśleć ze trzeba pieniędzy pieniędzy i jeszcze raz pieniędzy by dziecko było zdrowe i szczęśliwe. Ja czasm narzekam ze mi źle... A przecież mam zdrowe dziecko i to najważniejsze nic innego nie jest tak ważne.

Kartagina, ja mam zaparcie leciutkie tak co drugiego, co trzeciego kupsztala. Aktualnie zjadam dużo otrębów i działają jak dotąd lepiej, niż siemię lniane, suszone śliwki i Lactulosum razem wzięte... :-D

nie mówcie mi o rachunkach nawet: prąd poszedł 5%, council tax 7%, woda 3,5%, czynsz 4% niby nić ale mam jakieś dodatkowe 150 funtów co miesiąc do zapłaty, plus w sklepach wszystko droższe, benzyna cały czas w okolicach 1,39... Muszę chyba kogoś napaść bo nie wyżyje z macierzyńskiego ...

oto moja propozycja na dzisiejsze cięcie:
victoria_beckham_concave_bob_back_74111.jpgvictoria_beckham_short_hair-7166.jpgvictoriabeckhamhair.jpg

Załączniki

• victoria_beckham_concave_bob_back_74111.jpg
    victoria_beckham_concave_bob_back_74111.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 28
  • victoria_beckham_short_hair-7166.jpg
    victoria_beckham_short_hair-7166.jpg
    20,3 KB · Wyświetleń: 26
  • victoriabeckhamhair.jpg
    victoriabeckhamhair.jpg
    28,2 KB · Wyświetleń: 22
dlatego my jeździmy przed albo po sezonie...
my w zeszłym roku nie zaliczyliśmy labiryntu (nadrobimy w tym) ale za to byliśmy w parku linowym- rewelacja :D a jeśli chodzi o wydmy to zaliczamy je obowiązkowo co roku :)

to i lepiej z tym labiryntem bo rok temu to na świeżo jeszcze prześwity były :)ja ostatnio to do Jastrzębiej jeździłam bo mniejszy tłok,ale ogólnie w lato wolę góry a zimą morze,tylko nikt mnie nie wspiera w tym zamiłowaniu:eek:

Ej, nie chcę nic mówić, ale jest 27 marca, a już 11 kwietniówek się rozpakowało... :-D :szok:

Sembo, dobre włosy! Miałam takie kilka lat temu :tak:

Dziewczyny a te wasze znajome co zachodziły w ciążę to miały tą wkładkę hormonalną Mirena co na 5lat się zakłada czy zwykłą spiralę? Ja znam co najmniej 4 dziewczyny z mireną i bardzo sobie chwalą. Zgłupiałam teraz:crazy: bo w sumie tanie to nie jest a jakby miało zawieść?

reklama
Do góry