Nia
Fanka BB :)
ja też gotuje pomidorówką .
a popołudniu specjlanie dla mężusia zrobie żeberka bo on je uwielbia a dla siebie buraki na ciepło bo ja za mięsem nie przepadam
Nanu potwierdzam po bromergonie dzieją się cuda.
Nia nawet nie żartuj z tym trojaczkami. miałabym wówczas 5 dzieci. OMG.
Nia już sobie wyobrażam wszystkie mamusie (tzw matki polki) które dowiedziałby się o przedszkolu całodobowym.
ja ostatnio na imprezie wśród takich mamuś zazartowalam do mojej córeczki ,żeby była grzeczna bo w przeciwnym razie poszukam takiego przedszkola z którego tylko na weekendy będę ją odbierac. nie muszę Wam chyba mówić ,jak na mnie spojrzały.... gdyby wzrok mógł zabijac.
matki polki powiadasz, na stos by mnie wziely gdyby sie dowiedzialy ze moje dziecko od 10 miesiaca zycia w zlobku... ale czasem tak bywa nie kazdy ma rodzicow na wyciagniecie reki, u nas to nie przedszkole calodobowe tylko dzis wyjatkowo jego grupa ma noclego w przedszkolu, od stycznia pracuja nad projektem- noc- co to jest jak sie zmienia w okreslonych porach roku, jakie zwierzeta nie spia... itp i ukoronowaniem zakonczenia tego projektu jest nocleg w przedszkolu, po kolacji maja jeszcze wedrowke "nocna"-jak sie sciemnie a nie noca,
nie przejmuj sie moimi przepowiedniami, dobra czarownica nigdy nie bylam :-)