reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

reklama
ja wybrałam szafę do dziecięcego pokoju :D mąż ustąpił :D
jutro zamówię i muszę kolor ścian wymyślić :)
ale ja cieszę :D

Witam ,was drogie mamusie :-) z bardzo zimowch bieszczad (ciagle pada snieg),zapraszam was wszystkie napewno byłoby bardzo milo taki zlot majowych mamusiek:-). co do czasu to prawda ,ze bardzo szybko mijaja te tyg wsumie to dobrze poniewaz juz niedlugo zobaczymy nasze malenstwa .

dzien dobry....
Pozarłam sniadanie, całe poł bułki wcisnełam...
Mały wczoraj harcował a dzis cisza... leniwy dzien ma chyba...

ALe wam dobrze, niektóre z was juz przy 30 tyg, a ja sie ciesze jak głupia bo wkraczam w skonczony 25tydz... :) jeszcze 15 tyg do narodzin synka a pozniej jeszcze 2 tyg dłuzej zastrzyki i bede miała spokoj..

nanulinka a ty jakiegoś konkretnego programu uzywasz do projektowania?? pytam bo wlasnie zrobiłam projekt pokoju na papierze i zastanawiam sie jak to w rzeczywistości bedzie wygladało :)

mysiak ja się dodatkowo zajmuję projektowaniem wnętrz, używam sketchup'a , a do renderów mavwella. To co wrzuciłam to widok ze sketchupa.

my już po śniadanku i zarezerwowałam bilety na dziś na Django! :) i to do DCFu:) bez popkornu i innych współczesnych kinowych atrakcji:)))

reklama
Django zaaaaaaaaaaaaaaaajebisty :cool2:

Mysiaku, a Ty będziesz jeszcze 2 tyg. po porodzie heparynę dostawać? Bo ja zacznę się wkłuwać chyba ok. 9 miesiąca i podejrzewam, że przez cały połóg, kiedy ryzyko zakrzepicy jest największe ze względu na hormonalny deszcz :-D

Do góry