reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2013 :):)

Dziewczyny na wypisie ze szpitala mam dł szyjki 25mm zmierzona w dniu przyjecia do szpitala a drugi pomiar jest po 2tyg i pisze 1,74+1,58cm to trzeba dodac do siebie? szyjka moze sie wydłuzyc? bo nie wiem jak rozumiec ten + moze któras z Was miala podobny zapis?

reklama
kitka podobno żeby odwrócić urok trzeba zbić drugie lustro,kup w kiosku kieszonkowe za 2 złote i zbij:-) będzie dobrze:-)

majowka.2013 tak,musisz te wymiary dodać,ja też mam tak na ostatnim wydruku.szyjka może się wydłużyć jeśli ją odciążysz,znaczy będziesz dużo leżeć,też już miałam w tej ciąży taką sytuacje,liczę że do 14 lutego znowu mi się wydłuży

Ostatnia edycja:
Framama ja caly czas sie smieje ze w aucie urodze bo mam ok 20km do szpitala :-D
Kitka glowka do gory napewno wszystko sie ulozy wkoncu musi;-)A mezem sie nie przejmuj zazwyczaj chlopy tak maja jak sa jakies klopoty to jest kompletna zlewka,my sie zamartwiamy o wszystko a oni nic.Ale zobaczysz bedzie dobrze :tak:

Ewelinkam witaj!

Kitka przytulam.
Przykro mi, że takie stresy przechodzisz i trzymam kciuki, żeby to wszystko się szybko unormowało.

noirel a jestes pewna ze szyjka moze sie wydłuzyc? bo wychodziłoby na to ze jak wychodziłam szyjka miała 3,32cm a 2 tyg przed 2,5cm mozliwe to? wizyte mam dopiero w czwartek dlatego szukam pomocy na forach czy te pomiary sie dodaje?

Przytul.... ja wiem, że ludzie mają zdecydowanie większe problemu i naprawdę dziękuję Bogu, że mam ,,tylko,, takie, a nie jakieś np poważne choroby czy cuś. Wierze, że wyjdziemy z tego za jakiś czas ale póki co jest cholernie ciężko:no: i tak naprawdę w tym wszystkim dołuje mnie najbardziej podejście mojego męża.... wszystko by codziennie odkładał na jutro:wściekła/y: Gdybym nie była w ciąży sama szukała bym pracy, a nie siedziała na d...

TULEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE:tak:

Dziewczyny na wypisie ze szpitala mam dł szyjki 25mm zmierzona w dniu przyjecia do szpitala a drugi pomiar jest po 2tyg i pisze 1,74+1,58cm to trzeba dodac do siebie? szyjka moze sie wydłuzyc? bo nie wiem jak rozumiec ten + moze któras z Was miala podobny zapis?

moj ginekolog mowi ze jak najbardziej, szyjka moze sie wydluzyc....tez zdurnialam na poczatku, ale podobno wg wiedzy fachowej jest to mozliwe i wcale nie rzadkie

wróciłam!
Dzieewuszka będzie:-):-):-):-):-):-):-)
ale reszta to same nerwowe rzeczy... szyjka się otworzyła aż na wysokość szwu (więcej nie da już rady). w piątek szpital- reszta na odpowiednim wątku

ale się podłamałam...:-(

Ostatnia edycja:
Dziewczyny boli Was podbrzusze, kurcze mnie praktycznie codziennie jak przed okresem, gadałam o tym lekarzowi , ostatnio sprawdzał szyjkę powiedzial, ze ok , że trzyma , że zachowana, a ja codziennie na nospie .
Kartagina trzymam kciuki

Dziewczyny boli Was podbrzusze, kurcze mnie praktycznie codziennie jak przed okresem, gadałam o tym lekarzowi , ostatnio sprawdzał szyjkę powiedzial, ze ok , że trzyma , że zachowana, a ja codziennie na nospie .
Kartagina trzymam kciuki
mnie tez czasem boli, ale nie jest tragicznie, mialam ctg i nie mam skurczy wiec sie nie stresuje. Lekarz zalecil branie codziennie nospy?

reklama
noirel a jestes pewna ze szyjka moze sie wydłuzyc? bo wychodziłoby na to ze jak wychodziłam szyjka miała 3,32cm a 2 tyg przed 2,5cm mozliwe to? wizyte mam dopiero w czwartek dlatego szukam pomocy na forach czy te pomiary sie dodaje?
tak bynajmniej twierdzi moja lekarka ze szpitala na Kasprzaka,bo też pierwszy raz miałam taką sytuacje a byłam pewna że szyjka się nie wydłuża,więc jej zapytałam i powiedziała że owszem,jeśli będę leżeć to zawsze jest szansa że się wydłuży,u mnie to było ok 0.5 cm:-)

mnie boli dół brzucha,tak kłuję,albo jakby mnie kto szczypał,takie krótkie impulsy,mimo że biorę nospe 3x2 ,kilka razy dziennie mam takie ukłucie :(

Ostatnia edycja:
Do góry