reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Flaura, koniecznie poinformuj nas o wydaniu Faktu z Tobą w roli głównej, hi,hi :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Martusia, trzymam kciuki&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Moja nocka dzisiaj ok, tylko 3 razy wstawałam do WC. Idę robić jakieś śniadanko. Dziś pewnie będę dopiero wieczorem, W jedzie na popołudnie do pracy a my z Mateuszkiem idziemy do mamy na imieniny.

Spokojnej soboty, a swoją drogą fajna data na poród dzisiaj 05.05:tak:

reklama
Witam majóweczki:) Ciśnienie już zupełnie w normie więc to były chwilowe skoki ciśnienia ale leki trzeba brać.

Ollena najwidoczniej coś cię musiało ominąć. No niestety ja od 17 tygodnia noszę pod sercem jednego martwego bliźniaka u którego wystąpiła poważna wada układu moczowego która uniemożliwiła mu dalsze funkcjonowanie. Ale drugi bliźniak rozwija się idealnie dlatego teraz jakieś małe odchylenie od normy jak na przykład to moje ciśnienie i wpadam w panikę. Dobrze że mój lekarz zachowuje zimną krew.

U nas pogoda dziś piękna więc okazja do spacerów ale ja niestety mam leżeć i unikać jakiegokolwiek wysiłku. Wszystkim kobietkom życzę miłego dnia. Tak piszecie o tych spakowanych torbach że i ja się chyba dzisiaj za to zabiorę.

Witam,
coś mnie od rana plecy na dole bolą, więc biorę się za robotę i idę na spacer, aby się wreszcie coś ruszyło.

martusia - powodzenia!! Niech szybko i gładko pójdzie;-)

Flaurka - ja też się ustawię w kolejce po ten "Fakt":-D

Dołączam do tych średnio wyspanych. Zasnęłam przed 2:00 a Lenka o 7:00 zrobiła pobudkę:baffled: Dobrze, że M. się nią zajął i mogłam do 9:30 pospać.

wikasik - oby przeprowadzka sprawnie poszła.

dido - fajnie, że się odezwałaś i że wszystko u Was ok:-)

Lecę negocjować z M. aby papiery do firmy zawiózł, bo mnie się nie chce, a trzeba:baffled:

no do torby co piotrzebne już było poukladnae w szafie , dzis to wrzuce do torby , zamkne tak żeby w razie czego tylko wyjść ...od poniedzałku moj W WRACAdo pracy wiec bede sama , i jak by sie cos zaczeło to musze byc tak naszykowana zeby wejsc do auta i jedziemy ....chyba ze przez weekend mała wyjdzie w co watpie:-)

eee to widzę że nie tylko ja jeszcze nie spakowana;-) wczoraj porobiłam jeszcze zakupy apteczno-szpitalne wiec to co najpotrzebniejsze mysle ze mam, zresztą nie ma rzeczy ktorych w trakcie nie można dokupić, więc luz, zawsze przy szpitalach są apteki...
w niedziele pełnia więc może u tych co już na końcówce coś sie ruszy...u mnie poki co zero objawow, więc się nie łudze nawet...a w pierwszej ciąży właśnie w nocy kiedy była pełnia jechałam do szpitala, z tą różnicą że byłam juz 8 dni po terminie :-D:szok:

Witajcie po długiej nieobecności. Byliśmy na wsi i wróciliśmy w czwartek bo miałam skurcze i wrażenie jakby mi wody się sączyły ale na szczęście to fałszywy alarm był:-) Udało mi się Was doczytać ale łatwo nie było miałam do nadrobienia tylko na wątku głównym około 50 stron:-) Za wszystkie potrzebujące mocne kciuki, gratulacje dla rozpakowanych, cierpliwości dla oczekujących. Bardziej aktywna będę od poniedziałku jak mój mąż pójdzie do pracy:-) Miłego i spokojnego weekendu:-)

No hej :)

Ja od rana Was czytam, ale piszę dopiero teraz od Ciacha :D
Zaraz chyba cos wyrządzę nieodpowiedniego papugom bo ryja drą od godziny :/
Stwierdziwszy że raczej teraz nie urodzę przestałam cudować i robię przy sobie więcej. W dalszym nic nierobieniu dostałabym *******ca jakiegoś.
Dziś będę szorować szczoteczką do zębów taki koszyczek-półeczkę, żeby zanim moje mieszkanie będzie gotowe, mieć gdzie trzymać dzieciowe rzeczy. (ten koszyczek jest tak okrutnie stary :O 21 lat ma :O )
Wymyśliłam przez noc że muszę kupić sobie jaśka jeszcze do SPA :p bo lepiej się będzie na boku karmiło wtedy...

Ja Faktu nie będę kupować bo o Flaurce na pewno będą na TV regionalnej mówić :p więc po co mam czytać :p

Idę na kontrolę jakości do mojego mieszkania bo właśnie kible mi demontują i ściany wywalają (oby sie to nie zawaliło bo normalnie nie wyrobię...) Odezwę się później

&&&&&&&&&&&&& i :**************** Dla Was :****

Cześć :-)

Martusia, gratuluję i zazdroszczę :-D oby Ci gładko i sprawnie poszło:tak::tak: Trzymam &&&&&&&&&&&

Dzisiaj nastąpiła poprawa pogody, znów spuchnę :D Flaurka - dobre :D Ja swojego też wczoraj wykorzystałam, na szczęście nie musiałam go zbyt długo zmuszać :-D
Dziś z ambitnych planów - piszemy dalej pracę mgr. A wyjdzie mi z tego zobaczymy co. M ma skończyć parapet w sypialni i może zdąży dziurki w ścianach na obrazy powiercić i półkę w salonie wreszcie przykręci :tak: na obiad sama nie wiem co zrobić - chińszczyzny mi sie zachciało, ale takiej, jaką M robi - ma jeszcze jedno bojowe zadanie przed sobą.

Wikasik - trzymam &&&&&&&&&&& aby przeprowadzka sprawnie poszła:tak: podziwiam, że tak fajnie się z tym uwinęliście... ja od sierpnia mieszkam tu, a u rodziców nadal jakieś moje graty się walają :-D:-D

Miłego dnia Wam życzę:-):-):-)

Witam !!

Martusia
powodzenia i oby szybkoo poszlo!!:tak:
Flaura rozbawilas mnie, bede musiala kupic fakt :-D
Wikasik szybkiej przeprowadzki i zebys wytrwala 2w1 tak dlugo jak tylko chcesz:tak:

Ja dzis pierwsza noc od dluzszego czasu przespalam bezproblemowo , oprocz wstawania do toalety ale do tego juz przywyklam (i tak tylko 4razy ).
Bardziej mnie nie pokoi to ze w srode mialam badanie ginekologiczne i mowila lekarka ze moge plamic ale lekkie plamienie mialam w srode i troszke w czwartek rano (ale to takie minimalne) a dzis rano sie obudzilam moja wkladka zaplamiona (brazowa wydzielina) i teraz w dzien to samo , nie mam pojecia co robic?

Kciuki za wszystkie potrzebujace , za rodzace i te ktore juz chca rodzic:tak::tak:

reklama
aga zadzwon do szpitala i spytaj poloznej.

Sylwina oj bardzo mi przykro. Zdziwilam sie, bo nie wiedzialam, ze cialko moze byc w brzuchu martwe bez zadnych konsekwencji.. No ale pieknie, ze drugi maluch sie rozwija! juz niedlugo!

Ostatnia edycja:
Do góry