reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Maj 2012

Dziewczyny ,ale mi nie chodzi o to czy szczepicie czy nie ,tylko wkleiłam informacyjnie ,że nie ma kar od sanepidu w razie nieszczepienia jak to mówią lekarze i pielęgniarki w ośrodkach...
Straszą ,że się płaci 5000 kary za nieszczepienie dziecka ,a to kłamstwo !!!!
W tym celu było wklejone. ;-):-):-)
Ja małej nawet w szpitalu nie zaszczepię ,bo nie widzę takiej konieczności.
Jeśli już to jak skończy 24 m.ż.

Wystarczy posłuchać wywiadu dr.Kulisza i już wiadomo gdzie pies jest pogrzebany ....
chemia ,adjuwanty czyli dodatki w szczepionkach...:baffled::baffled:

reklama
A ja już po wizycie, info w odpowiednim wątku, wspomne tylko ze chłopak będzie :D

A mam do was pytanko, okazało się że pieczareczki mi wyrosły, dostałam globulki i krem na zewnątrz i pachwiny (a ja sądziłam że mnie majtki obcierają :( ), wiecie może czy w takiej sytuacji facet też powinien byc przeleczony, czy jak?!

Facet tez bezwzględnie powinien, ale to lekarz powinien od razu zasugerowac:tak:wtedy wypisuje na doustne leki recepte na Ciebie i kaze mu podac, bo globulek raczej nie da, choc moglo by byc ciekawie:-Dmi kiedys gin powiedzial ze nie moze na faceta wypisac:no:

litte_nina na pewno jest taka mozliwosc:tak:ale mysle jak nie ma zadnych objawow to chyba nie :tak:Ja mialam na szczescie tylko stan zapalny, tez mialam globuli do pochwowe i krem do smarowania na zewnatrz:tak:

No właśnie pieczareczki na oko były stwierdzone ;) Ale ja notorycznie mam z tym problem, po prostu teraz się już nawet na pachwiny przeniosły. I dwa tygodnie bez przytulania będzie, nie wiem jak wytrzymam, moje libido się wyyyysokie zrobiło.

Witam nową Mamę :)

Ja dziś jakiś taki dzień rozbiegany, że dopiero teraz usiadłam do laptopa.

Co do sprawy małej Madzi - straszna tragedia, nie chce oceniać, ale...
Poczekajmy do wyjaśnienia całej tej historii:-(

Little-nina - w przypadku grzybicy chłopaki dużo trudniej się zarażają, bo po pierwsze zmywają zarazki z siuśkami i nie trzymają takiej wilgotności jak my - ale owszem, zwłaszcza teraz dobrze by było leczyć się razem. Do tej pory miałam inną panią doktor i za każdym razem przez kilka lat brania tabletek anty dostawałam fluconazole dla nas obojga; nowa lekarka uważa, że partnera leczy się jak ma objawy. Ale i tak mamy w łazience dwa razy Clotrimazole i smarujemy się razem, jak coś się wykluje u mnie. Na szczęście ciąża mnie oszczędza.

ja juz zmykam do lozeczka dziewczynki i zycze Wam dobrej nocki!
jakis taki dziwny dzien mialam, nic mi sie nie chcialo i ogolnie jakas taka rozbita i bez humoru. moze przez ta pogode, a moze przez hormony... nie wiem ale moglaby juz wiosna przyjsc :) oby jutro bylo lepiej... spijcie dobrze i do jutra!

reklama
Hej ja dziś po krzywej cukrowej z rana. Niestety cały dzięn juz przechlapany i nad wctem - Michaś klepał mnie po glowie i mówił "będzie dobzie mamusiu"
laugh.gif

Jakoś dobrnęłam na zebranie do przedszkola. Pomór jakiś, bo prawie nikt nie przyszedł. Ocenę półroczna odebrałam - pierwsze wstydy mam za sobą
embarrassed.gif
no coz, nie najlepsza była
wink2.gif

Przez to wszystko Michas dzisiaj nie spal w dzień, wiec padl w 5 sekund ale jak pod koniec dnia przyszłam po niego do teściów to już był mega płaczliwy. Za to kupę dzisiaj zrobił.

Na dworze rano było - 24 stopnie!!! wieczorem jakoś anm chłodno bylo w domu więc wlaczyliśmy w piecu dogrzewanie i zpaomnieliśmy wyłaczyc na noc. Jak wstalismy w domu było 24,5 stopnia
baffled5wh.gif
prawie 50 stopni róznicy między domem a dworem. Jak wyskoczylam rano na dwór to az mnie z nóg ścieło.

Co do madzi - oglądąlam pół nocy tvn 24 i mam mocno mieszane uczucia. tTak w ogóle to ja nie do końca teraz wierze w ten wypadek i porzucenie. Mysle, ze moze jej się naprawde w glowie miesza albo coś ją zmusza do opowiedzenia tego. Sama nie wiem. Nie dziwię się w kazdym raze policji, ze nie zaprzestała innych poszukiwań. A teraz się jesczez okazuje, ze od poczatku nikt z rodziny nie ufał matce i mąż, który za jej plecami poprosil Rutkowskiego o pomoc, teściowie, którzy rozmawiali z nim potajemnie nim on jeszcze do ojca dojechał. Poczekamy, zobaczymy.
Jesli faktycznie to zrobila to nie dziwię się, ze tak postapiła i nie am tu co rozstrząsac słusznie, nie słusznie. Jesli to był wypadek na skutek szoku mogla doztać poważnego urazu psychicznego. Przez cąly dzień zachowywala się tak jakby dziekco żyło, ona naprawde mogla wierzyć, że ktoś jej to dziekco zabrał, bo przecież jakby zostalo jej odebrane. Przez los ale jednak. To co najgorsze mogła wyprzeć z pamięci, mogło jej się naprade pomieszać w umyśle, który wytworzył taki a nie inny obrac. Żadna z nas nie moze zagwarantować, ze w przypadku śmierci naszego dziecka zachowalybysmy sie racjonalnie i nie zwariowałybysmy

Witajcie :) czy mozna do was dolaczyc czy juz za pozno ?? mam termin na 21 maja w drodze coreczka Lena
witaj

Do góry